Μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο, στη δικαιοσύνη και το ψηφιακό κράτος είναι οι προτεραιότητές του Νίκου Χριστοδουλίδη

FILE PHOTO: Μέσω της τεχνολογικής ανάπτυξης θα διευρύνουμε και την παραγωγική βάση της οικονομίας μας και θα ενισχύσουμε την ανθεκτικότητα και ανταγωνιστικότητα της , τόνισε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Photo via Facebook@NikosChristodoulides




«Το πρόγραμμα διακυβέρνησης μας περιλαμβάνει συγκεκριμένες δράσεις για ένα πλήρως ψηφιοποιημένο κράτος που θα προσφέρει γρήγορες και μοντέρνες υπηρεσίες στους πολίτες και τις επιχειρήσεις , θα αξιοποιεί της ψηφιακή οικονομία ως καταλύτη για την σύνδεση παραγωγικών τομέων μέσω του διαδικτύου και θα προωθεί την εξωστρέφεια μέσω προσέλκυσης ξένων εταιριών για εγκατάσταση στη στην χωρά μας αξιοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία».  Αυτό  υπογράμμισε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας το πρωί σε debate υποψήφιων προέδρων που διοργάνωσε το ‘’Techisland’’ με θέμα την οικονομία, στη Λεμεσό.

«Η εισαγωγή δομικών μεταρρυθμίσεων στον τρόπο λειτουργίας του δημοσίου τομέα , η επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων στη δικαιοσύνη ώστε να έχουμε γρήγορη απόδοση δικαιοσύνης και η εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος ψηφιακού μετασχηματισμού θα είναι προτεραιότητα της κυβέρνησης μου», τόνισε  ο κ. Χριστοδουλίδης.

«Μέσω της τεχνολογικής ανάπτυξης θα διευρύνουμε και την παραγωγική βάση της οικονομίας μας και θα ενισχύσουμε την ανθεκτικότητα και ανταγωνιστικότητα της» , κατέληξε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στην διάρκεια του debate και ενώπιον μεγάλου ακροατήριου ξένων και κυπρίων επιχειρηματιών.

Mε πληροφορίες από “Φιλελεύθερος”

Eθνική Στρατηγική Τουρισμού: Στόχος να καταστεί η Κύπρος στις πρώτες 30 χώρες του κόσμου ως προορισμός για όλο το έτος

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: