Ζευγάρι ηλικιωμένων βρέθηκε νεκρό ενώ έκανε υδρομασάζ: Εκλεισαν τα Λουτρά Σιδηροκάστρου, έλεγχοι στο νερό του τζακούζι

Tα Λουτρά Σιδηροκάστρου του δήμου Σιντικής. Η λειτουργία τους ανεστάλη μετά τον θάνατο ηλικιωμένου ζευγαριού. Photo screenshot via SkaiTv




Τραγωδία στο Σιδηρόκαστρο Σερρών με ζευγάρι ηλικιωμένων (72 ετών ο άνδρας, 70 η γυναίκα) που βρέθηκε νεκρό ενώ έκανε υδρομασάζ σε ατομικό χώρο (τζακούζι) των Ιαματικών Λουτρών Σιδηροκάστρου του δήμου Σιντικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, στο πλαίσιο της έρευνας που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ώρες, οι αστυνομικές αρχές έχουν παραγγείλει πραγματογνωμοσύνη ενώ στο σημείο βρέθηκε και κλιμάκιο του Εγκληματολογικού Τμήματος,.

Η λειτουργία των εγκαταστάσεων των Ιαματικών Λουτρών Σιδηροκάστρου ανεστάλη μέχρι νεοτέρας για λόγους ασφαλείας.

Παράλληλα οι Αρχές συνέλεξαν και δείγμα του νερού από το τζακούζι στο οποίο εντοπίστηκαν νεκροί οι δύο ηλικιωμένοι (ο οποίος σφραγίστηκε). Το δείγμα που θα σταλεί στο Χημείο του Κράτους προκειμένου να διαπιστωθεί εάν προκύπτει κάποιο στοιχείο που θα ρίξει φως στην εν λόγω υπόθεση.




Το ζευγάρι ήταν η τρίτη φορά που έκανε ιαματική θεραπεία

“Εγώ θα μείνω μόνο στα γεγονότα και από εκεί και πέρα είναι δουλειά της Αστυνομίας, να εξακριβώσει το τι ακριβώς συνέβη καθώς όλες οι υπηρεσίες διερευνούν το περιστατικό και αυτές θα βγάλουν το πόρισμα» είπε ο δήμαρχος Σιντικής, Φώτης Δομουχτσίδης και συμπλήρωσε:

«Αυτό που μπορώ να σας πω, είναι ότι το ζευγάρι ήταν εδώ και κάποιες ημέρες στα Λουτρα και ήταν η τρίτη φορά που ακολούθησε ιαματική θεραπεία. Σήμερα (χθες), χρησιμοποίησε έναν ιδιωτικό χώρο, κάτι σαν τζακούζι αν μπορώ να το περιγράψω σωστά, που υπάρχουν στα Ιαματικά Λουτρά για ζευγάρια όμως δεν βγήκαν στον προβλεπόμενο χρόνο.

»Όταν η καθυστέρηση έγινε αντιληπτή, άνθρωποι από το προσωπικό μετέβησαν άμεσα στο χώρο, χτύπησαν την πόρτα αλλά απάντηση δεν πήραν. Όταν τελικά εισήλθαν τους εντόπισαν μαζί νεκρούς».

Σημείωσε, ότι στο χώρο έχουν μεταβεί κλιμάκια της αστυνομίας που διερευνούν τα αίτια του συμβάντος, τη στιγμή που το Ιαματικά Λουτρά είναι πλήρης και γεμάτα από κόσμο. Παράλληλα συμπλήρωσε ότι από πλευράς δημοτικής επιχείρησης και λειτουργίας των Λουτρών δεν έχει βρεθεί κάτι μεμπτό.

“Όλα δούλευαν κανονικά και το προσωπικό, οι νοσοκόμοι, οι γιατροί ήταν όλοι στη θέση τους. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη. Αυτά θα τα διερευνήσουν οι Αρχές” κατέληξε μιλώντας στο GRTimes.




Πηγή: grtimes.gr

Μολότοφ και εμπρηστικοί μηχανισμοί βρέθηκαν στο Πολυτεχνείο: Σύλληψη και για τη συμμορία Ζωγράφου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: