«Τρόμαξε» όλο το Μιλγουόκι ο τραυματισμός του Αντετοκούνμπο: Γύρισε άσχημα ο αστράγαλός του [video]

Η στιγμή που γυρίζει ο αριστερός αστράγαλος του Γιάννη Αντετονκούμπο στο ματς με την Ατλάντα. Photo screenshot via glomex




Την πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα τους γνώρισαν οι Μπακς τα ξημερώματα της Τρίτης (15/11) με τους Ατλάντα Χοκς να φεύγουν από το Fiserv Forum του Μιλγουόκι με το 106-121.

Τα «Ελάφια» μετά από επτά σερί νίκες είδαν τα «Γεράκια» να τους νικάνε για τέταρτη φορά φέτος (δύο φορές σε φιλικούς και δύο σε επίσημους αγώνες) και τα πλησίασαν ακόμη περισσότερο στην κορυφή της Ανατολής.

Στο 10-3 (7-1 εντός και 3-2 εκτός έδρας) η ομάδα των Μπακς (27 π., 8/21 σουτ εντός πεδιάς, 0/3 τρίποντα, 11/18 βολές, οκτώ ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, ένα κλέψιμο), είδε τον ηγέτη της Γιάννη Αντετονκούμπο να γυρίζει πολύ άσχημα τον αριστερό του αστράγαλο.

Πολύ καλός, ήταν ο Κλιντ Καπέλα με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ, ο Ντεζάντε Μάρεϊ είχε 19 πόντους και 8 ασίστ, ενώ ο Τζον Κόλινς πρόσθεσε 16 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν τους Πατ Κόνατον, Τζο Ινγκλς, Κρις Μίντλετον και Τζρου Χόλιντεϊ ενώ είδαν, εκτός από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, και τους Γκρέισον Άλεν, Γουέσλι Μάθιους να τραυματίζονται.



Ευτυχώς ο «Giannis» έμεινε στο ματς και είχε 27 πόντους (8/18 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 11/18 βολές), 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 8 λάθη σε 31 λεπτά συμμετοχής.



Από εκεί και πέρα, ο Μάρζον Μπότσαμπ είχε 20 πόντους και 8 ριμπάουντ, ο Μπόμπι Πόρτις είχε 14 πόντους με 10 ριμπάουντ ενώ από 12 πόντους σημείωσαν οι Τζεβόν Κάρτερ και Μπρουκ Λόπεζ.

Επόμενος αντίπαλος των Μπακς, είναι οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, τα ξημερώματα της Πέμπτης (03:00) στο Fiserv Forum του Μιλγουόκι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Όλο το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις για το Μουντιάλ του Qatar 2022

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: