Ο 37χρονος Οτσόα κράτησε όρθιο το Μεξικό αποκρούοντας πέναλτι του Λεβαντόφσκι: 0-0 με Πολωνία [videos]

Στιγμιότυπο από βίντεο του ΑΝΤ1 Plus




Ο Γκιγέρμο Οτσόα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης (MVP) του αγώνα ανάμεσα στο Μεξικό και στην Πολωνία (0-0), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Μουντιάλ 2022.

Στα 37 του χρόνια ο γκολκίπερ της μεξικανικής Αμέρικα απέδειξε ότι δεν είναι διόλου μα διόλου τυχαία η συμμετοχή του σε 5ο Παγκόσμιο Κύπελλο. Στο 57ο λεπτό του αγώνα, που διεξήχθη στο στάδιο «974» της Ντόχα, νίκησε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από τα 11 μέτρα, στερώντας από τους Πολωνούς την ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ.




ΤΑΤΑ ΜΑΡΤΙΝΟ (Προπονητής Μεξικού): «Είχαμε το “πάνω χέρι” στο πρώτο ημίχρονο, νομίζω ότι δικαιούμασταν πάρουμε το προβάδισμα στο διάστημα αυτό. Όσο περνούσε η ώρα γινόμασταν προβλέψιμοι και προσεκτικοί. Το πέναλτι ήταν ένα λάθος μας, αλλά σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχαμε νικήσει, δεδομένης της εικόνας μας στο πρώτο 45λεπτο.»

ΤΣΕΣΛΑΒ ΜΙΧΝΙΕΒΙΣ (Προπονητής Πολωνίας): «Σήμερα νιώθω λυπημένος για τον Ρόμπερτ (Λεβαντόφσκι), διότι γνωρίζω πόσο πολύ ήθελε να σκοράρει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μέχρι τώρα δεν το είχε καταφέρει, αλλά ελπίζω ότι στις επόμενες ευκαιρίες που θα του δοθούν θα τις μετατρέψει σε γκολ.»

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Ντόχα, Κατάρ

Επιβλητική εμφάνιση μετά την ψυχρολουσία για τη Γαλλία: 4 -1 την Αυστραλία [highlights]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: