Μουντιάλ Κατάρ: Ο Μπέιλ έσωσε την Ουαλία ισοφαρίζοντας στο 82′ σε 1-1 τις ΗΠΑ [highlights]

Στιγμιότυπο από video του ΑΝΤ1




Ο αρχηγός και σκόρερ της Εθνικής Ουαλίας, Γκάρεθ Μπέιλ, αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής (MVP) του αγώνα ΗΠΑ-Ουαλία, που έληξε ισόπαλος 1-1 και με αυτόν ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα στον 2ο όμιλο.




Ο πολύπειρος άσος σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης για τους Βρετανούς ευστοχώντας (παρά την προσπάθεια του Τέρνερ) στο πέναλτι που εκτέλσε στο 82ο λεπτό, το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος από τον Ζίμερμαν.

Δηλώσεις

ΓΚΡΕΓΚ ΜΠΕΡΧΑΛΤΕΡ (Προπονητής Η.Π.Α.): «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Δώσαμε ότι είχαμε σαν ομάδα εκεί έξω, τον καλύτερό μας εαυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι χάσαμε λίγο σε δύναμη. Αλλά με την ίδια έννοια η Ουαλία αύξησε την πίεσή της. Είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες στην αντεπίθεση. Αλλά νομίζω ότι τα παιδιά το αντιμετώπισαν καλά. Παρά την ισοφάριση συνεχίσαμε μέχρι τέλους για να βρούμε ένα δεύτερο γκολ. Η Ουαλία πήγε πολύ καλύτερα απέναντί μας στο δεύτερο ημίχρονο. Έχουν μεγάλη ομάδα και το έκαναν δύσκολο για εμάς».

ΡΟΜΠΕΡΤ ΠΕΪΤΖ (Προπονητής Ουαλίας): «Για άλλη μία φορά, έκανε τη διαφορά για εμάς ο Μπέιλ. Ο Γκάρεθ θα χτυπούσε το πέναλτι που κέρδισε, ένα… εκατομμύριο τοις εκατό. Δεν μας απογοήτευσε ποτέ. Το να βρίσκεσαι ένα γκολ πίσω από μια καλή ομάδα, ήταν κάτι που ζήσαμε και στο Euro 2020 απέναντι στην Ελβετία. Δείξαμε χαρακτήρα και αποφασιστικότητα για να επιστρέψουμε. Ήταν σημαντικό να μην χάσουμε το πρώτο παιχνίδι. Αξίζουν όλα τα εύσημα στα παιδιά…».

Σε ψύχωση η FIFA; Ζήτησε από την Εθνική Βελγίου να αφαιρέσει το πολύχρωμο «Love» από τη δεύτερη φανέλα του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: