Του απαγόρευσαν το ONE LOVE περιβραχιόνιο αλλά ο Χάρι Κέιν απάντησε με ONE LOVE Rolex: Του βγήκε λίγο πιο ακριβό -£520.000- αλλά έστειλε το μήνυμα [εικόνες]

epa10316337 England’s Harry Kane speaks during a press conference EPA/ABIR SULTAN




Ο αρχηγός της Αγγλίας Χάρι Κέιν φωτογραφήθηκε φορώντας ένα Rolex με τα χρώματα του ουράνιου τόξου αξίας 520.000 λιρών προσερχόμενος στο γήπεδο, πριν από τη νίκη της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο επί του Ιράν.

Η κίνησή του αυτή ήταν η συμβολική του απάντηση στη FIFA που απαγόρευσε κάθε εκδήλωση υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας που βρίσκεται υπό διωγμό στο Κατάρ.

Οι ομάδες ενημερώθηκαν να μην φορούν περιβραχιόνια OneLove για την υποστήριξη των LGBTQ+ κοινοτήτων, αν και οι Γερμανοί παίκτες διαμαρτυρήθηκαν βάζοντας τα χέρια τους στο στόμα τους πριν από τον αγώνα τους με την Ιαπωνία – ένα σήμα σιωπής.

Ο λογαριασμός Instagram Insane Luxury Life δημοσίευσε μία φωτογραφία του Kane με το ρολόι, το οποίο είχε φορέσει στο παρελθόν ο Stormzy στα Brit Awards το 2020.

Η λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση ανέφερε: «Η φωτογραφία είναι η πιο όμορφη που έχω δει ποτέ: “Ο αρχηγός της Αγγλίας @harrykane φοράει ένα σπάνιο @rolex Daytona ‘Rainbow’ 116595RBOW σε ροζ χρυσό 18 καρατίων, ένα από τα πιο περιζήτητα κομμάτια στην αγορά».

ΠΗΓΗ: dailymail 

Αγώνες για την πρόκριση ή την επιβίωση: Mε δυνατά παιχνίδια ξεκινά σήμερα η 2η αγωνιστική του Μουντιάλ [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: