Ενισχυμένη η εκλογή ομογενών στα δημοτικά συμβούλια της Νότιας Αυστραλίας

Αποψη της Αδελαίδα via wikipedia




“Τουλάχιστον επτά είναι οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Ελληνικής καταγωγής, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Εκλογικής Επιτροπής, όπως αναφέρει η ελληνόφωνη υπηρεσία του δημόσιου ραδιοφώνου της Αυστραλίας SGS.

Όπως αναφέρει, στην Βόρεια Εκλογική Περιφέρεια στον δήμο της Αδελαΐδας εξελέγη σύμβουλος η Mary Couros με το Εργατικό Κόμμα, με το οποίο κατέβηκε και ο Peter Ppiros του Εργατικού κόμματος, ο οποίος εξελέγη πρώτος σε ψήφους στην Εκλογική Περιφέρεια Findon, δήμος του Charles Sturt. Ο κ. Ππύρος είναι γενικός γραμματέας της Ελληνικής Κοινότητας Νότιας Αυστραλίας και εκδότης ομογενειακής εφημερίδας.

Παρομοίως,  η Marion Themeliotis του Φιλελεύθερου Κόμματος εξελέγη στον Δήμο του Onkaparinga, Εκλογική Περιφέρεια Thalassa, και ο   Peter Rantoulis, Ανεξάρτητος, επανεξελέγη στον δήμο του Playford, εκλογικό διαμέρισμα 1.

Ανεξάρτητοι είναι επίσης οι  Stephen Finos, γραμματέας του Συλλόγου Κατελλοριζίων, που εξελέγη στον δήμο του Unley και η Elisabeth Papanikolaou που επανεξελέγη στον δήμο του West Torrens, στο εκλογικό διαμέρισμα του Keswick, ενώ η Zoi Papafilopoulos εξελέγη στον δήμο του West Torrens-, εκλογική περιφέρεια του Thebarton. , με το Εργατικό Κόμμα

Με πληροφορίες από ertnews.gr 
Ελλάδα Αθήνα 

Πως να ενισχυθεί η ελληνόγλωσση εκπαίδευση στην Ευρώπη και ιδίως στη Γερμανία: Συμπεράσματα ημερίδας στο Μανχάιμ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: