Ενας ακόμη πρώην παίκτης reality συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης: Επεσε σε μπλόκο και τον έπιασαν μετά από έλεγχο στο IX του [video]

To αυτοκίνητο όπου βρέθηκαν τα ναρκωτικά και τα χρήματα. Photo via Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας. Δίωξη Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης




Ακόμη ένας πρώην παίκτης γνωστού ελληνικού reality απασχολεί τις αρχές για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.

Ο 36χρονος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών, μετά από έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Τρίτης (1/11) από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης.

Ο δημοφιλής παίκτης πλέον αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών καθώς σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. στο όχημα του εντοπίσθηκαν επιμελώς κρυμμένες στο χώρο αποσκευών και κατασχέθηκαν, ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 235 γραμμαρίων.

Μαζί με τα ναρκωτικά, εντοπίστηκαν 2.000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο θα σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για να ερευνηθούν οι επαφές και οι κινήσεις του 36χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς ήταν συμπαίκτης στο ίδιο reality της ελληνικής τηλεόρασης (Power of Love), με την πρώην παίκτρια που είχε απασχολήσει τις Αρχές τον Σεπτέμβριο του 2021 για κατοχή κοκαΐνης και αποφυλακίστηκε τον περασμένο Μάιο.

O άνδρας κρατείται στην Κατερίνη και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Για την υπόθεση δημοσίευσε βίντεο η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας:

Πηγή: ertnews

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: