Αυτό κι αν είναι τύχη! 70χρονη κέρδισε συνολικά 400.000 δολάρια σε διάστημα λίγων μόνο ημερών

File photo: Δεσμίδες από δολάρια Πηγή φωτογραφίας: Pixels




Αν υπήρχε κάποιο βραβείο για τον πιο τυχερό άνθρωπο της χρονιάς, πιθανότατα θα το κέρδιζε μια 70χρονη γυναίκα από το Ντέλαγουερ των ΗΠΑ.

Κι αυτό διότι περί τα μέσα Οκτωβρίου αγόρασε δύο στιγμιαία λαχεία – «ξυστό», το ένα εκ των οποίων κέρδιζε 100.000 δολάρια.

Όπως ανακοίνωσε σχετικά η εταιρεία του τυχερού παιχνιδιού, η γυναίκα εξαργύρωσε το τυχερό δελτίο στις 20 Οκτωβρίου και αποφάσισε να γιορτάσει τη νίκη αγοράζοντας ακόμη τρία.

Όπως φαίνεται, η τύχη συνέχισε να την «ακολουθεί» αφού κέρδισε ξανά, αυτή τη φορά 300.000 δολάρια.

«Δεν το πιστεύαμε» είπε η ίδια, που ζήτησε να μην δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της, ως προς την αντίδραση που είχαν με τη φίλη της όταν κατάλαβαν τι είχαν «καταφέρει».

Όπως είπε, σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα κέρδη της για να εξασφαλίσει τη σύνταξή της. Ακόμα, δήλωσε πως δεν είναι διατεθειμένη να σταματήσει να αγοράζει «ξυστό», αφού είναι μια συνήθεια που λατρεύει, όπως παραδέχτηκε.

Να σημειωθεί πως οι υπεύθυνοι εκτιμούν ότι οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος 100.000 δολάρια είναι μία προς 120.000, ενώ για τις 300.000, μία προς 150.000.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την φορολογία των κερδών, είναι ανάλογη με όποιο άλλο εισόδημα. Όμως, το Ντέλαγουερ των ΗΠΑ θεωρείται το καλύτερο μέρος για να κερδίσει κάποιος το λαχείο καθώς δεν υπάρχει ειδικός φόρος, όπως σε άλλες πολιτείες.

ΠΗΓΗ: guardian.com

Σε πλήρη εξέλιξη η μεταφύτευση 2.000 δένδρων στο Ελληνικό, παράλληλα με τις κατασκευές: Μια από τις μεγαλύτερες που έχουν πραγματοποιηθεί

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: