Ζήσε κι άσε τους άλλους να πεθάνουν: Σε πυρηνικό καταφύγιο ο Πούτιν με λίγους και εκλεκτούς – Παιδιά και «πρωτοπαλίκαρα» που άφησε εκτός [videos]

FILE PHOTO: Πιστεύεται ότι ο Πούτιν έχει πολλά καταφύγια στη Σιβηρία, το ένα  στη Σαμπέτα στη χερσόνησο Γιαμάλ και το άλλο στα όρη Αλτάι. Screenshot via YouTube




Καθώς ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται για 223η ημέρα ο, “εγκέφαλος” της απονενοημένης ρωσικής εισβολής, Βλαντιμίρ Πούτιν, βρίσκεται σ’ ένα σημείο καμπής, αφού οι δυνάμεις του στα πολεμικά μέτωπα καταρρέουν και ο ίδιος έχει εκτοξεύσει την προειδοποίηση του πυρηνικού πλήγματος.

Σ΄αυτό το ζοφερό σκηνικό ο Πούτιν φέρεται να ζυγίζει τις προοπτικές του, ασφαλισμένος σε ένα Καταφύγιο, πολύ μακριά από τη Μόσχα, όπως γράφουν σήμερα οι βρετανικές εφημερίδες, επικαλούμενες ρωσικά μέσα.

Ο Πούτιν – ο οποίος θα γίνει 70 ετών την Παρασκευή – έχει ήδη ειδοποιήσει τον στενό οικογενειακό του κύκλο για το ενδεχόμενο ταχείας εκκένωσης, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

  • Στον στενό αυτό οικογενειακό κύκλο συμπεριλαμβάνεται και η διακεκριμένη πρώην αθλήτρια γυμναστικής, η 40χρονη σήμερα Αλίνα Καμπάεβα, η οποία λέγεται πως είναι η “επίσημη αγαπημένη” του αφεντικού του Κρεμλίνου.

Ο Πούτιν πιστεύει ότι το καταφύγιο είναι «ασφαλές» από ενδεχόμενες δυτικές επιθέσεις και κορυφαίοι αξιωματούχοι των μηχανισμών ασφαλείας και της κυβέρνησής του θα μεταφερθούν στη μυστική αυτή τοποθεσία, σύμφωνα με το κανάλι General SVR.

Το κανάλι αυτό που μάχεται το Κρεμλίνο, υποστηρίζει ότι διαθέτει εμπιστευτική πληροφόρηση μέσα από τον ίδιο τον κύκλο του Πούτιν . Είναι ένα από τα κανάλια που εδώ και καιρό υποστηρίζουν πως ο Ρώσος Πρόεδρος  αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Πιστεύεται ότι ο Πούτιν έχει πολλά καταφύγια στη Σιβηρία, το ένα  στη Σαμπέτα στη χερσόνησο Γιαμάλ και το άλλο στα όρη Αλτάι.

«Συγγενείς και φίλοι των ηγετών του κράτους  θα μεταφερθούν εκ των προτέρων στο καταφύγιο», ανέφερε σήμερα το ρεπορτάζ του καναλιού.

  • «Η Αλίνα Καμπάεβα με τα παιδιά [του ζευγαριού] και δύο μεγαλύτερες κόρες του Πούτιν μαζί με τα παιδιά τους και τους συντρόφους τους ειδοποιήθηκαν  για την πιθανότητα επείγουσας εκκένωσης.

“Αλλά δεν είναι όλοι τυχεροί στην ηγεσία της Ρωσίας.

“Για παράδειγμα, ο Πούτιν διέταξε, σε περίπτωση πυρηνικής απειλής, να εκκενωθεί ο  «απαραίτητος ελάχιστος» αριθμός  Ρώσων αξιωματούχων».

Στους τυχερούς, περιλαμβάνεται ο πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν και ο πρόεδρος του κοινοβουλίου Βιατσεσλάβ Βολοντίν. 

Επίσης περιλαμβάνεται ο γενικός εισαγγελέας, η ηγεσία του Συμβουλίου Ασφαλείας – αλλά όχι ο “βασιλικότερος του βασιλέως” και  πρώην πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ – καθώς και βασικοί  αξιωματούχοι από την προεδρική του διοίκηση και τρεις υπηρεσίες ασφαλείας και κατασκοπείας,  FSB, FSO και SVR με τις οικογένειές τους.

Το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας έχει διαφορετικά καταφύγια, συμπεριλαμβανομένων κάποιων στα Ουράλια.  

Η υποτιθέμενη εκκένωση περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη κόρη του Πούτιν, την γενετίστρια Μαρία Βορόντσοβα, 36 ετών, και την Κατερίνα Τιχόνοβα, 35 ετών, χορεύτρια ροκ εν ρολ και  μαθηματικός με τους συζύγους και τα παιδιά τους.

Ωστόσο, ένα ανομολόγητο «παιδί αγάπης» του Πούτιν, η Λουίζα Ρόζοβα, γνωστή και ως Ελιζαβέτα Κριβονογκίκ, 19 ετών, δεν είναι καλεσμένη στο καταφύγιο και ούτε ένας μυστηριώδης γιος από προηγούμενη σχέση, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές.

Η Ρόζοβα είναι κόρη της 47χρονης άλλοτε καθαρίστριας και σήμερα πολυεκατομμυριούχου Σβετλάνα Κριβόνογκιχ, η οποία είναι  συνιδιοκτήτρια μεγάλης ρωσικής τράπεζας και μια από τις πλουσιότερες γυναίκες της χώρας με περιουσία 74 εκατομμυρίων λιρών.

Δεν υπάρχουν βουλευτές στη λίστα των ανθρώπων που θα μεταφερθούν στο καταφύγιο.

«Το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο δεν του χρειάζεται.

«Ο Πούτιν δεν χρειάζεται καν τα δικά του παιδιά από τις ερωμένες του – ένα κορίτσι και ένα αγόρι, τα οποία δεν προβλέπεται να μετακινηθούν.

«Φυσικά, αρκετοί φίλοι του προέδρου με τις οικογένειές τους και πολυάριθμοι υπηρέτες των κατοίκων του καταφυγίου θα εκκενωθούν επίσης».

Φήμες ότι ο Πούτιν είχε αποσυρθεί σε ένα καταφύγιο στη Σιβηρία είχαν κυκλοφορήσει στην αρχή του Πολέμου στην Ουκρανία.

Ένα super καταφύγιο φημολογείται ότι χωράει έως και 100.000 άτομα και έχει σχεδιαστεί για να κυβερνά τη Ρωσία σε περίπτωση Αρμαγεδδώνα.

Εκτός από μια τοποθεσία κοντά σε στην μεγάλη εγκατάσταση της Gazprom στο βόρειο τμήμα της Ρωσίας, φημολογείται επίσης ότι υπάρχει ένα καταφύγιο υψηλής τεχνολογίας στα Όρη  Αλτάι, κρυμμένο κάτω από μια μεγάλη ντάτσα.

  • Το κανάλι SVR λέει ότι ο Πούτιν πέρασε τις τελευταίες ημέρες στη Σιβηρία, μετά την παράνομη προσάρτηση περιοχών της ανατολικής Ουκρανίας, την περασμένη Παρασκευή.

Το γραφείο του είπε ότι χθες [Δευτέρα] είχε συνάντηση με την υπουργό Πολιτισμού Όλγα Λιουμπίμοβα στο Κρεμλίνο, μια συνάντηση που στην πραγματικότητα πραγματοποιήθηκε νωρίτερα, λέει το κανάλι.

Αντίθετα, ο πρόεδρος συνάντησε σαμάνους που έκαναν μια «ιεροτελεστία» για τον Πούτιν που περιλάμβανε ένα «φλεγόμενο πουλί» που θα μπορούσε να σημαίνει «νίκη και θάνατο», αφήνοντας την ερμηνεία «στην οδυνηρή φαντασίωση του προέδρου», ισχυρίζεται το ρωσικό κανάλι.

Ο υπουργός Άμυνας του Πούτιν, ο Σεργκέι Σόιγκου είναι γνωστό ότι ενδιαφέρεται για τους σαμάνους, οι οποίοι είναι δημοφιλείς στην πατρίδα του στην περιοχή Τούβα. Το ενδιαφέρον για τους σαμάνους μοιράζονται και πολλά άλλα μέλη της ρωσικής ελίτ.

«Ανεξάρτητα από τα σαμανικά παραληρήματα τα οποία ο πρόεδρος παίρνει πολύ στα σοβαρά, ο Πούτιν ετοιμάζεται να λάβει βασικές αποφάσεις σχετικά με την έναρξη τακτικής πυρηνικής επίθεσης από ένα καταφύγιο μακριά από τη Μόσχα και πιστεύει ότι είναι ασφαλής».

Το κανάλι υποστήριξε: «Είναι καιρός ο Πούτιν να σταλεί σε ψυχιατρικό νοσοκομείο για υποχρεωτική θεραπεία με αυστηρή επίβλεψη, αλλά προφανώς όλοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πείραμα «τι θα συμβεί αν δώσεις σε έναν ηλίθιο την ευκαιρία να καταστρέψει τον κόσμο;».

Το κανάλι General SVR έχει εδώ και καιρό ισχυριστεί ότι ο Πούτιν πάσχει από σοβαρές ασθένειες όπως καρκίνος, νόσος του Πάρκινσον και μια σχιζοσυναισθηματική διαταραχή.

Οι ισχυρισμοί αυτοί δεν μπορούν να επαληθευτούν, αλλά ήταν από τα πρώτα μέσα που είχαν δημοσιοποιήσει εκ των προτέρων την απόφαση του Πούτιν να προχωρήσει σε “μερική επιστράτευση”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι διευθύνει ένας εξόριστος πρώην αντιστράτηγος του Κρεμλίνου, γνωστός με το ψευδώνυμο Βίκτορ Μιχαήλοβιτς.

Το κανάλι έχει υποστηρίξει ότι το Κρεμλίνο επιδιώκει να το κλείσει , αλλά μέχρι στιγμής έχει αποτύχει.

 

 

Με πληροφορίες απο The Daily Mail

Η επιστράτευση διαλύει τη Ρωσία: Εκατοντάδες χιλιάδες κρύβονται, άλλοι τόσοι έφυγαν – Δεν θέλουν να σκοτώσουν, δεν θέλουν να πεθάνουν

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: