Τελειώνει ο Ρονάλντο από την Μάντσεστερ: Εκτός ομάδας για το επόμενο ματς με επίσημη ανακοίνωση λόγω… άτακτης φυγής [videos]

FILE PHOTO: Ο Cristiano Ronaldo EPA, PETER POWELL




Εκτός ομάδας -και μάλιστα με επίσημη ανακοίνωσή της- έθεσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Κριστιάνο Ρονάλντο, για τον κυριακάτικο (23/10) εκτός έδρας αγώνα της Premier League, απέναντι την Τσέλσι στο Λονδίνο.

«Ο Κριστιάνο δεν θα είναι μέλος της ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον αγώνα του Σαββάτου με την Τσέλσι. Η υπόλοιπη ομάδα είναι πλήρως επικεντρωμένη στην προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι», ανέφερε η ανακοίνωση της αγγλικής ομάδας.

Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ

Το περιστατικό που φέρνει τον CR7 όλο και πιο κοντά στην έξοδο σημειώθηκε στο χθεσινό (Τετάρτη 19/10), νικηφόρο παιγνίδι της ομάδας του επί της Τότεναμ με 2 – 0, που ήταν και το μεγάλο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο Ρονάλντο στο συγκεκριμένο ματς  είχε μείνει στον πάγκο και αποχώρησε ενοχλημένος προς τα αποδυτήρια, μετά από την απόφαση του Έρικ τεν Χαγκ να μην τον χρησιμοποιήσει καθόλου και να βάλει στο ματς τους Έρικσεν και Ελάνγκα στο 87’, και παρότι ο Ρονάλντο είχε σηκωθεί για προθέρμανση.

 

Μάλιστα ενώ όλοι υπέθεσαν ότι πήγε στα αποδυτήρια για να περιμένει τους υπόλοιπους όταν ολοκληρωθεί ο αγώνας, δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν ότι ο Ρονάλντο μάζεψε τα πράγματά του και αποχώρησε άρον – άρον από το «Ολντ Τράφορντ».

Βίντεο και φωτογραφίες κατέγραψαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρεί επιδεικτικά και ενοχλημένος από τον πάγκο πριν από το τέλος του αγώνα.

 

«Θα ασχοληθώ με αυτό αύριο. Όχι σήμερα είπε χθες ο Έρικ Τεν Χαγκ μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Τον είδα αλλά δεν του έχω μιλήσει ακόμη», συμπλήρωσε ο Ολλανδός προπονητής.

 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο το καλοκαίρι είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάτεντ αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν κατάφεραν να βγουν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Ωστόσο, δεν βρέθηκε ομάδα που να ικανοποιεί τα «θέλω» του.

«Πράσινη» παράδοση στο Βερολίνο: Απογοήτευσε ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με την Άλμπα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: