6 συλλήψεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης -Πριν λίγο συνελήφθη 34χρονος -Προηγήθηκε ο υπάλληλος νοσοκομείου [videos]

FILE PHOTO: Οι δυο πρώτοι συλληφθέντες για τον βιασμό και εκπόρνευση της 12χρονης στον Κολωνόα. Αριστερά ο Ηλίας Μίχος που φέρεται να είχε στήσει μέσω διαδικτύου σύστημα έκδοσης του κοριτσιού σε παιδεραστές. Στιγμιότυπο από την τηλεόραση του Mega




Ξετυλίγεται το κουβάρι των βιαστών της 12/χρονης στον Κολωνό. Ακόμα μία σύλληψη 34χρονου άνδρα σημειώθηκε πριν από λίγο. Πρόκειται για την 6η σύλληψη που σχετίζεται με την υπόθεση καθώς ήδη στα χέρια των Αρχών βρίσκονται 5 άνδρες αλλά και η μητέρα του παιδιού.

O 34χρονος, που εργάζεται στην επιχείρηση της οικογένειάς του, συνομιλούσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την 12χρονη, ενώ κατηγορείται ότι συνευρέθηκε μαζί της έναντι αμοιβής.

Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί αύριο το πρωί στον Eισαγγελέα.

Σε διαθεσιμότητα ο υπάλληλος νοσοκομείου της Αττικής

Σε διαθεσιμότητα τίθεται ο διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου της Αττικής ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο της υπόθεσης για τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης, έπειτα από εντολή του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη.

Όπως ανακοινώθηκε κινούνται οι διαδικασίες για την απόλυση του.

O 36χρονος ο οποίος έλαβε από την Ανακρίτρια σήμερα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Δευτέρα, είναι διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο “Μεταξά”.

Ο άνδρας φέρεται να είναι «πελάτης» του Μίχου, προφυλακισμένου κατηγορούμενου για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος του παιδιού και είναι ο τρίτος άνδρας που του αποδίδεται η κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας «ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και στη συνέχεια συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής».

Τόσο ο 36χρονος, όσο και ο 33χρονος που συνελήφθη αργά το βράδυ της Παρασκευής, είναι πιθανό να ζητήσουν νέα προθεσμία από την Ανακρίτρια ώστε να έχουν χρόνο αφού λάβουν αντίγραφο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους, να προετοιμάσουν τις θέσεις τους έναντι της κακουργηματικής κατηγορίας που τους αποδίδεται.

Ο 36χρονος σύμφωνα με τον δικηγόρο του αρνήθηκε τις κατηγορίες λέγοντας ότι δεν συνευρέθηκε ποτέ με την ανήλικη.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται 4 νέα εντάλματα συλλήψεων μέσα στις επόμενες ώρες για άτομα τα οποία είτε ήταν συνεργάτες του 53χρονου Ηλία Μίχου, είτε ήταν μέλη του κυκλώματος.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει πέντε συλλήψεις.

 




 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ και ertnews.gr 
Ελλάδα Αθήνα 

Αναμένονται νέες συλλήψεις για την δυσώδη υπόθεση του Κολωνού: Εχουν ταυτοποιηθεί άλλα δύο άτομα, σε διαθεσιμότητα ο ο 36χρονος

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: