Παρουσίασε το όραμα και την πρόταση διακυβέρνησης για την Κύπρο του αύριο: Μαζική η συγκέντρωση του Μαυρογιάννη

Σας κοιτάζω κατάματα και με υπευθυνότητα λέω ότι με δουλειά, με σκληρή δουλειά, με σαφείς στόχους, με προσανατολισμό, με συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις μπορώ να ηγηθώ της προσπάθειας να κάνουμε πράξη το όραμα για την Κύπρο που ονειρευόμαστε, δήλωσε ο Ανδρέας Μαυρογιάννης. Φωτογραφία από το Επιτελείο του




Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Ανδρέας Μαυρογιάννης παρουσίασε χθες βράδυ το όραμα και την πρόταση διακυβέρνησης για την Κύπρο του αύριο.

Σε μία ιδιαίτερα μαζική και δυναμική εκδήλωση στην Πλατεία Ελευθερίας, παρουσία πολλών προσωπικοτήτων και πλήθος κόσμου, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης δήλωσε ότι διεκδικεί την αλλαγή μαζί με τους πολλούς. Διεκδικεί ο τόπος μας να γυρίσει σελίδα, για μία κοινωνία που θα ευημερούν οι πολλοί, θα υπάρχει διαφάνεια, χρηστή διοίκηση, λογοδοσία, με αυτούς που κυβερνούν να είναι πρώτα και κύρια οι ίδιοι παράδειγμα ήθους και εντιμότητας.

Ανέπτυξε το όραμα του για την αλλαγή στην παιδεία, την οικονομία, την ενεργειακή πολιτική, ενώ αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες προτάσεις για τα θέματα της ακρίβειας, του στεγαστικού προβλήματος, του μεταναστευτικού, της κοινωνικής πολιτικής και των εργασιακών δικαιωμάτων.

Σε ότι αφορά το Κυπριακό, ο κ. Μαυρογιάννης δήλωσε απερίφραστα ότι το αδιέξοδο μπορεί να σπάσει με αξιοπιστία, προσήλωση και απόλυτη επιμονή σε όσα συμφωνήθηκαν και στο κεκτημένο της διαδικασίας.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης ανέφερε ότι το βασικό διακύβευμα των προεδρικών εκλογών είναι αν θα συνεχίσουμε όπως είμαστε ή αν θα αλλάξουμε, στέλνοντας ισχυρό μήνυμα ότι η Κύπρος μπορεί να γυρίσει σελίδα, μπορεί να κάνει πράξη την αλλαγή.

Εδώ μας έφτασαν οι Κύπριοι πολιτικοί: Μέγα το πρόβλημα, αναγνώριση από την ΟΥΝΦΙΚΥΠ απαιτεί το ψευδοκράτος

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: