Μιλούν όλοι, μιλά και ο Μητροπολίτης Μόρφου: Εναντίον του Χριστοδουλίδη αν και “εξομολογείται και κοινωνά”!!!!

Ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος. Φωτογραφία via YouTube video




Για τις Προεδρικές εκλογές αναφέρθηκε σε ομιλία του την Τετάρτη (19/10) ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος και δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί εναντίον του ανεξάρτητου προεδρικού υποψηφίου, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Ο Μητροπολίτης Νεόφυτος δέχθηκε ερώτηση αν είναι υποστηρικτής του Νίκου Χριστοδουλίδη, και απάντησε ειρωνικά για τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ): «γιατί όχι του Αβέρωφ; Τουλάχιστον ο Αβέρωφ έχει και χιούμορ σαν εμένα και λέει και κυπριακές ατάκες».

Κληθείς να σχολιάσει ότι μαζί με άλλους Μητροπολίτες θα ψηφίσει τον Νίκο Χριστοδουλίδη, απάντησε: «ψέματα, ψέματα, ψέματα. Τον κ. Χριστοδουλίδη μια φορά τον συνάντησα όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών. Τον παρακάλεσα να μας βοηθήσει για την εκκλησία στη Λεύκα. Μου έδωσε κάποιες υποσχέσεις, να είναι καλά ο άνθρωπος αλλά δεν έκαμε τίποτε».

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι «δεν δικαιούμαι να πω στον κόσμο που έρχεται στις ομιλίες μου να ψηφίσουν τον κ. Αβέρωφ, τον κ. Χριστοδουλίδη, τον κ. Μαυρογιάννη ή τον Αχιλλέα Δημητριάδη που τον ξέρω».

Συμπλήρωσε ότι αυτά είναι ψέματα. «Χρησιμοποιούν το όνομα μας επειδή έχουμε μια εκτίμηση μέσα στον κόσμο”. Πρόσθεσε:

“Ο κ. Χριστοδουλίδης ήταν μαζί με τον Αβέρωφ στην ίδια Κυβέρνηση που ψήφισε όλα αυτά τα άθεα νομοσχέδια. Γιατί δεν σηκώθηκε ο κ. Χριστοδουλίδης όταν ήταν υπουργός ή τώρα που είναι υποψήφιος και να διαφοροποιηθεί».

Συμπλήρωσε ότι με αυτά τα νομοσχέδια καταστρέφεται η οικογένεια, η πατρίδα, το έθνος. «Προχθές είχαμε νομοσχέδιο για αλλαγή φύλου με 50 ευρώ. Σηκώθηκε ο Χριστοδουλίδης ή ο Αβέρωφ για να μας πουν που πάει η οικογένεια;».

Ο Μητροπολίτης Μόρφου ανέφερε ότι θα τοποθετηθεί όταν βρει υποψήφιο ο οποίος θα είναι κριτής της διαφθοράς και όλων των νομοσχεδίων της νέας τάξης πραγμάτων.

«Εγώ νομίζω ότι ο κ. Χριστοδουλίδης είναι της νέας τάξης πραγμάτων. Δεν κομίζει κάτι διαφορετικό. Ακούω ότι πηγαίνει και εξομολογείται και ότι κοινωνά. Και ο Αβέρωφ μπορεί να το κάνει αυτό το πράγμα που έχει και χιούμορ».

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πάει το πρωί στην Ιερά Αρχιεπισκοπή: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπίσκοπου Χρυσόστομου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: