Με διαδικασίες-εξπρές στην ανακρίτρια Ηρακλείου η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον σύζυγό της: Απολογείται το Σάββατο [video]

FILE PHOTO: H 38χρονη, που κατηγορείται για την επίθεση με καυστικό υγρό, σε βάρος του συζύγου της, oδηγείται στην ανακρίτρια. Photo screenshot via MegaTv




Προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο ζήτησε και έλαβε η 38χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με καυστικό υγρό, σε βάρος του συζύγου της. Η 38χρονη παραδόθηκε στις Αρχές το απόγευμα της Τρίτης και η διαδικασία ενώπιον εισαγγελέα και ανακρίτριας ήταν ταχύτατη.

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης και με ταχύτατες διαδικασίες οδηγήθηκε ενώπιον της Ανακρίτριας Ηρακλείου η 38χρονη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της.

Η 38χρονη μετέβη πολύ νωρίς στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου για λόγους ασφαλείας και η διαδικασία που ακολούθησε στο γραφείο της Ανακρίτριας ήταν ταχύτατη.

Η γυναίκα ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία της μέχρι το Σάββατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα εμφανίστηκε στο Δικαστικό Μέγαρο ψύχραιμη και μπήκε στο γραφείο των δικαστικών αρχών με βήμα σταθερό.

Όταν ερωτήθηκε “για ποιον λόγο κρυβόταν όλο αυτό το χρονικό διάστημα” εκείνη απάντησε “κρυβόμουν γιατί φοβόμουν, δεν μπορούσα να διαχειριστώ την όλη κατάσταση, ήμουν και είμαι σε σοκ”.

Η 38χρονη παραδόθηκε στις αρχές νωρίς το απόγευμα της Τρίτης καθώς καταζητούνταν για την απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά του εν διαστάσει συζύγου της, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο κέντρο του Ηρακλείου, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Την παρέλαβαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου αφού τη συνάντησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός Αστυνομικού Μεγάρου.




Πηγή: Cretalive.gr

Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες σήμερα σε όλη τη χώρα: Η πρόγνωση του καιρού για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: