«Λαός και Κολωνάκι» στη Χρυσή Μπάλα: Με ρολόι μισό εκατ. ευρώ ο Μπενζεμά, 50 ευρώ του Λεβαντόφκσι

Φωτογραφία από τον λογαριασμό Barca Index στο Twitter




Ηταν φυσικό τίποτε να μην περάσει απαρατήρητο κατά τη διάρκεια της βράβευσης του Καρίμ Μπενζεμά την περασμένη Δευτέρα με τη Χρυσή Μπάλα που τον ανέδειξε κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον κόσμο για το 2022.

 

Τα βλέμματα τράβηξε το πανάκριβο ρολόι του σταρ της Ρεάλ, το οποίο κοστίζει περισσότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ.

 

Πρόκειται για το μοντέλο RM 65-01 Red Gold, ένα ιδιαίτερο ρολόι του διάσημου Ελβετού ωρολογοποιού Richard Mille, αξίας περίπου 500.000 ευρώ.

 

Την ίδια στιγμή ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, που παρέλαβε στη διάρκεια της βραδιάς το βραβείο Μίλερ, επέλεξε κάτι πιο απλό και λιτό.

Συγκεκριμένα, το ρολόι που κοσμούσε τον καρπό του είναι το Unisex Casio Vintage που μπορεί κανείς να το αποκτήσει με 27 έως 80 ευρώ ανάλογα με την τιμή πώλησης του vintage αυτού αντικειμένου.

Ο Σάντιο Μανέ, ο καλύτερος παίκτης της Λίβερπουλ την περασμένη σεζόν και ο ήρωας με το εύστοχο πέναλτι που βοήθησε τη Σενεγάλη να κατακτήσει τον πρώτο της τίτλο στο Κόπα Αφρικα, εμφανίστηκε μεν φορώντας ένα καφτάνι που απέδιδε φόρο τιμής στις αφρικανικές ρίζες του, φορώντας πάντως ένα κλασικό Rolex DateJust 41με μαύρο καντράν και αυλακωτό πλαίσιο, το οποίο έχει προσαρμοστεί ώστε να διαβάζεται στα αραβικά.  Tιμή, περι τα 15.000 ευρώ.

 

Τέλςο η δις νικήτρια της Χρυσής Μπάλας Αλέξια Πουτέγιaς φορούσε ένα  Hublot Classic Fusion King Gold Diamonds 38 χιλιοστών, με τιμή πώλησης περί τα 22.000.

Με πληροφορίες από CQ

Οι τραγικές αλήθειες του «Τσάντλερ Μπινγκ»: Κόντεψα να πεθάνω από τις εξαρτήσεις, ήμουν δύο εβδομάδες σε κώμα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: