Η συζήτηση για το διδακτορικό του Νίκου Χριστοδουλίδη ξεκίνησε από τον ΔΗΣΥ αλλά την “πλήρωσε” ο Μαυρογιάννης

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε περιοδεία στην Επαρχία Λεμεσού. Φωτογραφία από το Επιτελείο του




Η συζήτηση για το αν έχει κερδίσει ή όχι διδακτορικό ο κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν έπρεπε να διεξαχθεί καν. Διότι γνώριζαν και στον Δημοκρατικό Συναγερμό (ΔΗΣΥ) -απ’ εκεί ξεκίνησε η φήμη ότι δεν είχε- και σε άλλους πολιτικούς και κομματικούς κύκλους ότι ο ανεξάρτητος υποψήφιος διαθέτει διδακτορικό.

Επειδή η φήμη πρωτάρχισε από τα κοινωνικά δίκτυα, φαίνεται ότι εντοπίστηκε η «πηγή» στο κόμμα του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου. Αναμενόμενο, διότι ο κ. Χριστοδουλίδης είναι τώρα ο μεγαλύτερος εχθρός του προέδρου του ΔΗΣΥ.

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ θα έπρεπε να «πολεμά» τον Ανδρέα Μαυρογιάννη -και αυτός τον «μεγαλοπρεπή» Αβέρωφ- διότι οι μάχες που δίνουν αφορούν ποιος θα πάρει τη δεύτερη θέση. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι την πρώτη θέση την έχει καπακώσει ο Χριστοδουλίδης. Βεβαίως, να μην ξεχνάμε, ότι μετρούν οι ψήφοι των πολιτών όχι η «ετυμηγορία» των δημοσκόπων.

Από αυτή την ιστορία του διδακτορικού, βγήκε τελικά χαμένος ο κ. Μαυρογιάννης. Στη συζήτηση για τη δημοσκόπηση του Σίγμα, όταν μη γνωρίζοντας ότι ο κ. Χριστοδουλίδης κρατούσε το διδακτορικό, εκτέθηκε όταν άφησε υπονοούμενα για τον αντίπαλο του.

Ο παμπόνηρος Αβέρωφ, από την πλευρά του, έκανε τον …Κινέζο. Και μιας και μιλάμε για Κινέζους, μου μεταφέρουν ότι πολιτικά πρόσωπα έχουν σχέση με την κυβέρνηση της Κίνας. Τόσο ξέρουν, τόσα κάνουν… Από τη Μόσχα στο Πεκίνο, στον χάρτη, η απόσταση είναι μερικοί πόντοι δρόμος!

Όσον αφορά τους τέσσερις υποψηφίους, που βασικά ανήκουν στο στρατόπεδο της «όποιας λύσης», και οι οποίοι δεν συμφώνησαν για την κάθοδο του ενός με την υποστήριξη των υπολοίπων, είναι απορίας άξιο και θέλουμε να πληροφορηθούμε ποια ήταν η διαφωνία τους. Απλά για να γελάσουμε…

Μιχάλης Ιγνατίου
Hellas Journal

Αποκάλυψη-κόλαφος της εφημερίδας New York Times για την Τουρκία: Η παραβίαση των κυρώσεων αυξάνει τις εντάσεις με την Ουάσιγκτον

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: