Εξελίξεις στο θρίλερ του Κολωνού: Συνελήφθη ακόμα ένας από τους βιαστές της 12χρονης [video]

Ο συλληφθείς κατηγορείται πως κακοποίησε τουλάχιστον δύο φορές την ανήλικη. Φωτογραφία, πηγή Glomex




Στα χέρια των Αρχών και ένας 33χρονος για την υπόθεση της 12χρονης που εκδιδόταν και κακοποιούταν σεξουαλικά από άνδρες στα Σεπόλια, μέσω προφίλ στο διαδίκτυο που φέρεται να της είχε δημιουργήσει ο Ηλίας Μίχος.




Ο 33χρονος άνδρας κατηγορείται πως κακοποίησε δύο φορές την ανήλικη στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί άμεσα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την ταυτοποίηση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν με την ανήλικη παθούσα, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί, οι οποίοι πρώτες πρωινές και απογευματινές ώρες της 14-10-2022, προσήλθαν αυτοβούλως στις αρχές.




Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Όπως εξακριβώθηκε, τα στοιχεία των ανωτέρω ημεδαπών αντιστοιχούν πράγματι σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε η παθούσα στην επίμαχη εφαρμογή. Κατασχέθηκαν οι συσκευές των κινητών τηλεφώνων τους, προκειμένου να αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν.

Σύλληψη 48χρονου που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 13χρονης: Ήταν σύντροφος της μητέρας της

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: