Έλεγχος της ΕΛΑΣ σε οίκο ανοχής που σχετίζεται με την υπόθεση της 12χρονης – 4 συλλήψεις

FILE PHOTO Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ ΑΠΕ ΜΠΕ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, STR




Έλεγχο σε οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν χθες αστυνομικοί, στο πλαίσιο της υπόθεσης του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στο Κολωνό.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, εντός του χώρου εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, με τη συνδρομή αστυνομικών της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, τέσσερις αλλοδαπές, τρεις από την Κολομβία και μια από την Μολδαβία, για παραβίαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων και παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η αρχή.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, βραδινές ώρες της 12-10-2022, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας. Εντός του ανωτέρω χώρου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων με τη συνδρομή αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας τέσσερις (4) αλλοδαπές για παραβίαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων και παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η αρχή. Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Δ.Σ.
Ελλάδα Αθήνα 

Δεν έχει τέλος η φρίκη και η αθλιότητα: Άλλα δύο νεαρά κορίτσια καταγγέλλουν τους κατηγορούμενους για τη 12χρονη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: