Σήμερα Δευτέρα η κλήρωση του πρώτου tesla από το ΤΖΟΚΕΡ: Δωρεάν συμμετοχή στα καταστήματα ΟΠΑΠ ή στο tzoker.gr – Σήμερα τζακ ποτ €3,8 εκατ.




Λίγες ώρες έχουν ακόμα στη διάθεσή τους όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στη σημερινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ για ένα TESLA Model 3. Το παιχνίδι του ΟΠΑΠ γιορτάζει τα 25α γενέθλιά του και μοιράζει συνολικά 4 TESLA σε ισάριθμες εβδομαδιαίες κληρώσεις.

Η κλήρωση θα είναι η πρώτη από τις 4 εβδομαδιαίες, που θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα έως τις 14 Νοεμβρίου, και θα αναδείξουν τους μεγάλους νικητές που θα κερδίσουν τα 4 TESLA.

Για να πάρει κάποιος μέρος στην κλήρωση για τα αυτοκίνητα δεν απαιτείται η κατάθεση δελτίου ΤΖΟΚΕΡ. Το μόνο που χρειάζεται είναι είτε μια επίσκεψη στο κατάστημα ΟΠΑΠ της γειτονιάς του, είτε να μπει στο tzoker.gr.

Στην πρώτη, σημερινή κλήρωση θα πάρουν μέρος όσοι υπέβαλαν συμμετοχές μέχρι και χθες το βράδυ.

Τζακ ποτ 3,8 εκατ. ευρώ

Ποσό που ανέρχεται σε 3,8 εκατ. ευρώ διεκδίκησαν οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ στη χθεσινή κλήρωση του παιχνιδιού. Την Πέμπτη σημειώθηκε νέο τζακ ποτ καθώς δεν υπήρξε μεγάλος νικητής, παρά μόνο ένας τυχερός παίκτης στη δεύτερη κατηγορία ο οποίος κέρδισε 64.692,63 ευρώ.

Τζόκερ 23 Οκτωβρίου 2022: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για τα 3.800.000 ευρώ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: