Αποτρόπαιες λεπτομέρειες για καλοστημένο σχέδιο παιδοφιλίας από τον 53χρονο βιαστή του κοριτσιού στον Κολωνό [videos]

Φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία με ό,τι βρέθηκε στην κατοχή του 53χρονου.




Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα ο 53χρονος καταστηματάρχης από τον Κολωνό καθώς και ένας 42χρονος, για την αποτρόπαιη υπόθεση βιασμού 12χρονης κατ’ εξακολούθηση και προώθησή της στην πορνεία.

Η αστυνομία κάνει λόγο για οργανωμένο σχέδιο ενώ αναζητά πλέον τουλάχιστον άλλους 10 άνδρες που βίασαν το κορίτσι από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο.

Ο 53χρονος παρότι αρνείται τις κατηγορίες και τις αποδίδει σε επιχείρηση παγίδευσής του με στόχο την αποκόμιση κέρδους από την πολύτεκνη οικογένεια του κοριτσιού, αποκαλύφθηκε ότι  βίαζε και εκπόρνευε το κοριτσάκι, απειλώντας το ακόμη και με όπλο για να μην μιλήσει.

  • Ο 53χρονος φαίνεται πως επιδέξια και από καιρό επιχειρούσε να φτιάξει την εικόνα του ως οικογενειάρχη και φιλάνθρωπου, καθώς και ανθρώπου με “υψηλές” γνωριμίες.

Ο δράστης είχε φτιάξει ψεύτικο προφίλ του κοριτσιού και μιλούσε ο ίδιος για λογαριασμό της σε συγκεκριμένους κύκλους παιδοφίλων, γεγονός που κάνει την αστυνομία να υποψιάζεται ότι η υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης δεν πρέπει να είναι η μοναδική ανατριχιαστική του “φάμπρικα”, αφού γνώριζε καλά πώς και πού να κινηθεί.

Ιδιαίτερο βάρος πλέον δίνεται στα στοιχεία που θα προκύψουν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, εκεί όπου θα σαρωθούν κλήσεις, μηνύματα αλλά και συνομιλίες του 53χρονου μέσω του  ψεύτικου προφίλ που  διατηρούσε για να «ψαρεύει» πελάτες, με τα τηλέφωνα που δεχόταν από διάφορους άνδρες που εξέφραζαν ενδιαφέρον για την ανήλικη να είναι δεκάδες.

Οι παιδεραστές που κακοποίησαν σεξουαλικά το παιδί, πραγματοποιούσαν τις συναντήσεις τους με την ανήλικη, τόσο μέσα στα αυτοκίνητα τους, όσο και σε δωμάτια που το παιδί δεν μπορεί να προσδιορίσει που ακριβώς βρίσκονταν.

Ο δεύτερος συλληφθείς, ο 42χρονος άνδρας, φέρεται να είναι ένας από τους τουλάχιστον 10-15 άνδρες, για τους οποίους φέρεται να μίλησε η ανήλικη κατά την διάρκεια της κατάθεσης της. Όλοι επιδίδονταν στις αρρωστημένες πράξεις σε βάρος του κοριτσιού έναντι αμοιβής, 50 – 70 ευρώ, την οποία – όπως κατέθεσε το παιδί – εισέπρατε αποκλειστικά ο 53χρονος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το κορίτσι αναγνώρισε τον 42χρονο και είπε πως είχε βρεθεί μαζί του περισσότερες από μια φορές.

Πώς έγινε η αποκάλυψη

Την όλη ανατριχιαστική υπόθεση έφερε στο φως συγγενικό πρόσωπο του κοριτσιού που το φιλοξενούσε για καλοκαιρινές διακοπές σε νησί. Εκεί εντόπισε στο κινητό και ύποπτα έως σοκαριστικά μηνύματα. Έτσι ενημέρωσε την μητέρα της η οποία με τη σειρά της πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και έκανε καταγγελία.

Ύστερα από στενή παρακολούθηση ημερών ο 53χρονος συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές , σκληρός δίσκος και εικόνες παιδικής πορνογραφίας. Στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb .

Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και φωτογραφίες της 12χρονης για τις οποίες είχε το θράσος να πει ότι τα έστελνε το παιδί για να τον προσεγγίσει…\

 

 




 




 

Με πληροφορίες από ertnews

 

Ανατριχιαστικές πληροφορίες στην υπόθεση του Κολωνού: Στα σόσιαλ μίντια “ψάρευε” ο 53χρονος πελάτες για τη 12χρονη (video)

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: