Αποκάλυψη NBC: Ο Μπάιντεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία – Δεν το λέει ακόμη λόγω πολιτικής χρηματοδότησης

FILE PHOTO: O πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν EPA, Pete Marovich




Ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είπε στον ιερέα Αλ Σάρπτον ότι θα επιδιώξει δεύτερη θητεία σε μια ιδιωτική συνομιλία στον Λευκό Οίκο τον περασμένο μήνα, ο Σάρπτον ενημέρωσε το προσωπικό του Εθνικού Δικτύου Δράσης στην Ουάσιγκτον αργότερα εκείνη την ημέρα.

Αυτό αποκαλύπτει το έγκυρο τηλεοπτικό δίκτυο NBC σημειώνοντας

«Θα το ξανακάνω», είπε ο Μπάιντεν καθώς πόζαρε για μια φωτογραφία στο Roosevelt Room με τον Sharpton, ο οποίος είναι επίσης παρουσιαστής του MSNBC, σύμφωνα με έναν αξιωματούχο του Εθνικού Δικτύου Δράσης του Sharpton που εξιστόρησε την περιγραφή του Sharpton. “Πάω.”

Ενώ οι σύμμαχοι του Μπάιντεν είπαν ότι θα επιδιώξει επανεκλογή, ο ίδιος απέφυγε να το δηλώσει κατηγορηματικά, τουλάχιστον εν μέρει για να αποφύγει την ενεργοποίηση νόμων σχετικά με τη χρηματοδότηση της εκστρατείας. Οι παρατηρήσεις του προς τον Σάρπτον στο τέλος μιας συνάντησης με τους ηγέτες πολλών από τις πιο εξέχουσες οργανώσεις για τα πολιτικά δικαιώματα της χώρας αντιπροσωπεύουν έναν ισχυρότερο ισχυρισμό ότι θα είναι ξανά στο ψηφοδέλτιο.

Το NBC News ζήτησε από τον Λευκό Οίκο να σχολιάσει τις προθέσεις του Μπάιντεν.

Το 2020, οι μαύροι ψηφοφόροι ήταν το κλειδί για την επιστροφή του Μπάιντεν στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών, βοηθώντας τον να κερδίσει τον κομβικό διαγωνισμό της Νότιας Καρολίνας, αφού απέτυχε να πάρει την πρώτη θέση στους τρεις πρώτους αγώνες στην Αϊόβα, το Νιου Χάμσαϊρ και τη Νεβάδα.

Τρεις ημέρες αργότερα, η συντριπτική υποστήριξη του Μπάιντεν μεταξύ των μαύρων ψηφοφόρων τον ώθησε σε ένα ανυπέρβλητο προβάδισμα εκπροσώπων την Σούπερ Τρίτη.

Ήταν στο πλαίσιο της κούρσας του 2020 που ο Μπάιντεν εκμυστηρεύτηκε στον Σάρπτον στη συνάντηση του Λευκού Οίκου στις 2 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια μιας ομαδικής συνομιλίας, ο Σάρπτον υπενθύμισε στον Μπάιντεν ότι οι δυο τους είχαν καθίσει τον Ιανουάριο του 2019 στο περιθώριο μιας εκδήλωσης για τον εορτασμό των γενεθλίων του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ. Εκείνη την εποχή, ο Μπάιντεν δεν είχε ακόμη δηλώσει την υποψηφιότητά του και ζητούσε την έγκριση του Σάρπτον -ή τουλάχιστον μια υπόσχεση ουδετερότητας- σε έναν τομέα που θα περιλάμβανε τον πλέον αντιπρόεδρο Kamala Harris και τον γερουσιαστή Cory Booker, DN.J., και οι δύο που είναι Μαύροι.

Πηγή NBC News // Jonathan Allen

Πλήρης αντιστροφή της πραγματικότητας: Ο Πεσκόφ κατηγορεί την Ουκρανία ότι αρνείται τις διαπραγματεύσεις και απορρίπτει τις ανησυχίες της Δύσης για τα πυρηνικά

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: