«Άλωσε» τη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός: Με το «καλημέρα» 80-70 την Μπαρτσελόνα

FILE PHOTO: Ο παίκτης του Ολυμπιακού Γιάννης Λορεντζάκης ΑΠΕ ΜΠΕ, ΓΙΩΤΑ ΛΟΤΣΑΡΗ




Με σπουδαίο «διπλό» συνδύασε ο Ολυμπιακός την πρεμιέρα του στην εφετινή Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν νικηφόρα 80-70 από την έδρα της Μπαρτσελόνα, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να παίρνει… φωτιά από τα 6.75 στην τέταρτη περίοδο και μετρώντας 4/4 τρίποντα σε αυτό το διάστημα, να οδηγεί τους Πειραιώτες στον θρίαμβο.

Η Μπαρτσελόνα ήταν η ομάδα που οδηγούσε στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα. Οι δύο ομάδες έδωσαν μάχες κάτω από τα δύο καλάθια με τον Ολυμπιακό να μένει πίσω ακόμα και με 6 πόντους (16-10) με τα δύο τρίποντα του Σανλί. Γουόκαπ, Βεζένκοφ, Σλούκας και Μπολομπόι έδωσαν σκορ για τους «ερυθρόλευκους», που έμειναν στο -3 (16-13) στο 10’.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός βρήκε ρυθμό μέσα από την άμυνα του. Έκλεψε μπάλες, έλεγξε το αμυντικό ριμπάουντ και στην επίθεση κατάφερε να «πληγώσει» του Καταλανούς με τρίποντα των Πίτερς και Βεζένκοφ, αλλά και με τα γκολ-φάουλ από του Σλούκα και Μπλακ. Έτσι, από το 18-13, οι Πειραιώτες προηγήθηκαν 30-25 τρέχοντας επί μέρος σκορ 17-7. Το πρώτο μισό ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό στο +6 (34-28), με τον Πίτερς να ευστοχεί σε δύο βολές.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ο Σισέ ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού: Ζω μία προσωπική κόλαση – Έκανα λάθος, έχασα τη ψυχραιμία μου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: