Πρόσεχε Κιμ! Ο Κάνιε Γουέστ προσλαμβάνει τον δικηγόρο που εξασφάλισε διαζύγιο δεκάδων δισ. δολαρίων στη Μελίντα Γκέιτς

FILE PHOTO: Η Kιμ Καρντάσιαν με τον Κάνιε Γουέστ, σε παλαιότερο στιγμιότυπο, στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη. EPA, PETER FOLEY




Ο ράπερ Κάνιε Γουέστ φέρεται να προσέλαβε τον ίδιο δικηγόρο που εκπροσώπησε τη Μελίντα Γκέιτς στο διαζύγιο της από τον πρώην σύζυγό της Μπιλ Γκέιτς, στη δική του δικαστική διαμάχη με την πρώην Κιμ Καρντάσιαν.

Μετά το διαζύγιό τους, η 58χρονη Μελίντα και ο 66χρονος ιδρυτής της Microsoft φέρεται πως χώρισαν την κοινή τους περιουσία των 130 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Ρόμπερτ Στέφαν Κοέν, ο οποίος βοήθησε στην οριστικοποίηση του διαζυγίου των πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων της Μελίντα με τον Μπιλ Γκέιτς, έχει επίσης εκπροσωπήσει στο παρελθόν τους Ρούπερτ Μέρντοχ και Κρις Ροκ, έγινε ο έκτος δικηγόρος διαζυγίου του Κάνιε, σύμφωνα με το TMZ .

Καθώς ο Κοέν βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και ο δικαστικός χωρισμός του Κάνιε γίνεται στο Λος Άντζελες, ο ράπερ κράτησε επίσης τον δικηγόρο Nicholas A Salick of Salick Family Law Group, APLC με έδρα το Μπέβερλι Χιλς ως σύμβουλο στην Καλιφόρνια, αναφέρει ο ιστότοπος.

Τον περασμένο μήνα, η πέμπτη δικηγόρος διαζυγίου του Κάνιε Γουέστ, Σαμάνθα Σπέκτορ, αποσύρθηκε από την υπόθεση λόγω ενός ασυμβίβαστου χωρισμού με τον ράπερ.

Πριν από την Σπέκτορ, ο ράπερ απάλλαξε τον δικηγόρο Chris Melcher από τα καθήκοντά του στην υπόθεση, ανέφερε το TMZ τον Μάρτιο.

Η Καρντάσιαν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Γουέστ τον Φεβρουάριο του 2021 μετά από περισσότερα από έξι χρόνια γάμου και τέσσερα παιδιά μαζί. Η Kim είχε μια αμφιλεγόμενη σχέση με τον ράπερ από τότε που χώρισαν.

Πηγή: dailymail.co.uk

Στην Κίνα βρήκαν απολιθωμένα σαγόνια 439 εκατ. ετών: Από ψάρι Fanjingshania, αρχαίο πρόγονο του καρχαρία [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: