Premier League: Χωρίς νίκη οι αλεπούδες, πήραν τα πάνω τους οι μπέμπηδες: Ενισχυμένες αποδόσεις από το Pamestoixima.gr

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Νιούκαστλ epa09934252 EPA/PETER POWELL




Το Pamestoixima.gr προσφέρει στον αγώνα Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή του.

Η 5η αγωνιστική της Premier League ολοκληρώνεται απόψε (22:00) με τον αγώνα Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε δύσκολη θέση βρίσκονται οι «αλεπούδες». Παραμένουν στην τελευταία θέση, χωρίς νίκη και με μόλις 1 βαθμό σε 4 παιχνίδια. Δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» αν και από το 28’ έπαιζαν με παίκτη παραπάνω. Η Τσέλσι πήρε τη νίκη με 2-1 και η Λέστερ για 4ο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος δέχτηκε τουλάχιστον 2 γκολ.

Οι «μπέμπηδες» έχουν πάρει τα πάνω τους στις τελευταίες αγωνιστικές. Μετά τη νίκη με 2-1 στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ πανηγύρισαν την πρώτη εκτός έδρας επιτυχία τους με 0-1 κατά της Σαουθάμπτον. Ήταν η πρώτη φορά εφέτος που κράτησαν το μηδέν στην άμυνα και με το γκολ του Μπρούνο Φερνάντες στο 55’ πήραν τους 3 βαθμούς.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στον αγώνα Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή του.

Το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει και 2 παιχνίδια της Serie A. Στις 21:45 αρχίζουν οι αναμετρήσεις Αταλάντα-Τορίνο και Μπολόνια-Σαλερνιτάνα.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: