“Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες” : Πάρτι με εξωτικά μοντέλα για τον αγαπημένο στρατηγό του Πούτιν (video, photos)

File photo Ο Πούτιν με τον αγαπημένο του στρατηγό Βίκτορ Ζόλοτοφ via Facebook




Ένας αρχηγός του ρωσικού στρατού που υπηρέτησε ως σωματοφύλακας του Πούτιν έκανε πολυτελή ταξίδια στην Αφρική με νεαρά μοντέλα και έναν ειρηνιστή life coach στα μισά του χρόνια, αποκάλυψε μια νέα έρευνα.

Ο στρατηγός, του ξενοδοχείου πέντε αστέρων Viktor Zolotov, 68 ετών, έκανε πάρτι με την «ειδική της συναισθηματικής νοημοσύνης» και την influencer Evelina Levi, τότε 36 ετών, στο Four Seasons Resort στα γραφικά νησιά του Ινδικού Ωκεανού αφού πήρε ένα ιδιωτικό τζετ.

Ο Ζολότοφ είναι αρχηγός της Ρωσικής Εθνοφρουράς, η οποία έχει χάσει δεκάδες χιλιάδες άνδρες στην Ουκρανία από την έναρξη της εισβολής της Ρωσίας στις 24 Φεβρουαρίου.

Η είδηση ​​που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά από τη μονάδα κατά του Πούτιν, το Dossier Center, έρχεται αφότου το Κρεμλίνο επέκρινε τους Ρώσους που απολαμβάνουν τις δυτικές πολυτέλειες.

Μεταξύ άλλων στο ταξίδι ήταν ο Ρώσος ολιγάρχης Μπόρις Βανίνσκι, που έφερε στη Μόσχα ο Πούτιν αμέσως μετά την κατάκτηση της προεδρίας, του οποίου η επιχείρηση τροφίμων έχει αποκλειστικούς δεσμούς με την εθνική φρουρά.

Μια μέρα πριν από την πρώτη από τις πολλές εξωτικές πτήσεις του στρατηγού Zolotov με ένα επιχειρηματικό τζετ Falcon 7Х με κόστος περίπου 150.000 £, υπεγράφη ένα διάταγμα της ρωσικής κυβέρνησης που επιβεβαίωνε την εταιρεία του Vaninsky Druzhba Narodov ως αποκλειστικό προμηθευτή της εθνοφρουράς του Πούτιν.

Το Dossier Center συνδέεται με τον εξόριστο εχθρό του Κρεμλίνου Μιχαήλ Χοντορκόφσκι, έναν μεγιστάνα που φυλακίστηκε για μια δεκαετία πριν φύγει από τη χώρα.

 

΄Αλλοι για Σεϋχέλλες;

Παρών στην απόδραση στις Σεϋχέλλες ήταν και ο υποστράτηγος Roman Gavrilov, 45 ετών.

Έκτοτε έχει παραιτηθεί από τότε που ξεκίνησε ο πόλεμος εν μέσω φερόμενης έρευνας για διαφθορά σχετικά με κονδύλια που διατέθηκαν στα στρατεύματα.

Ο γιος του Ζολότοφ, Ρομάν, 42 ετών, και η επιχειρηματίας ένδυσης Αναστασία Μπούεβιτς, 24 ετών, παρόντες επίσης

Άλλες λαμπερές γυναίκες ήταν η ιδρύτρια του έργου ArtLife, Anastasia Andreeva, 24 ετών την εποχή του ταξιδιού, και η αναπληρώτριά της Krestina Lantsova, τότε 27 ετών.

Λεπτομέρειες για την πολυτελή εκδρομή του 2017 προέκυψαν καθώς οι γυναίκες άφησαν ένα ίχνος αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η παρουσία του Ζολότοφ επιβεβαιώθηκε από πολλές αξιόπιστες πηγές, ανέφερε το Dossier Centre, αν και οι φωτογραφίες δεν τον δείχνουν.

Είναι γνωστό ότι είναι κοντά στον Πούτιν, ο οποίος συμβουλεύεται αυτόν τον υπέρτατο πιστό για πολεμικές τακτικές, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Μόσχα.

Άλλοι στρατηγοί έρχονται και φεύγουν καθώς ο Πούτιν τους κουράζει, αλλά ο Ζολότοφ είναι δίπλα του εδώ και χρόνια, ο πιο υψηλόβαθμος από τους πολλαπλούς προσωπικούς σωματοφύλακες που έχουν προωθηθεί από τον ηγέτη του Κρεμλίνου.

Βιογραφικά !

Η κ. Levi σπούδασε στην Ακαδημία Συναισθηματικής Νοημοσύνης στο Μάντσεστερ.

Other guests on the luxury jaunt included the clothing entrepreneur partner of Zolotov's son

 

Έχει πει: «Κάνω πλαστική εγκεφαλική επέμβαση. Διδάσκω στους ανθρώπους όχι μόνο να αναγνωρίζουν σωστά τα συναισθήματα, αλλά ακόμη και να σχεδιάζουν την εμφάνισή τους, ώστε στη συνέχεια να τα κατευθύνουν προς τη σωστή κατεύθυνση ».

Δεν είναι ξεκάθαρο πώς και γιατί ήταν στο πλευρό του στρατηγού στον παράδεισο, αλλά είπε: «Δεν είμαι ψυχολόγος, δεν είμαι προξενήτρα και, σε αντίθεση με πολλές γυναίκες, δεν χρειάζεται να φορέσω μάσκα

«Είμαι καλά με τον εαυτό μου. Δεν λύνω τα προβλήματά σου, δεν με νοιάζει το παρελθόν σου. «Δεν μπορεί να αλλάξει και δεν έχει νόημα να το ψάχνουμε.

«Δουλεύω με το μέλλον σου, αλλάζοντας τη στάση σου στις τρέχουσες καταστάσεις και σε κάνω να καταλάβεις τις πραγματικές αιτίες της αρνητικότητας στη ζωή σου».

Μετά το ξέσπασμα του πολέμου, προέτρεψε τους οπαδούς της να μην «ενδώσουν στον πανικό» ούτε να «πολλαπλασιάσουν το μίσος».

Και πρόσθεσε: «Ας υπάρξει ειρήνη».

Evelina, who was taught in Manchester, claims to be an 'emotional intelligence' life coach

Ο εγγονός του Zolotov εκπαιδεύτηκε στο Cranleigh School του Ηνωμένου Βασιλείου στο Surrey, μαζί με στενούς φίλους της Luiza Rozova, 19 ετών, της φερόμενης μυστικής κόρης του Πούτιν που έχει εξαφανιστεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία.

Με πληροφορίες από dailymail.co.uk
Eλλάδα Αθήνα 

Αλλεπάλληλες αυτοκτονίες στελεχών στη Ρωσία: Εκπαραθυρώθηκε ο πρόεδρος της Lucoil

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: