“Ο τρελόγερος τζογάρει τις ζωές μας” – Χάκαραν τις ιστοσελίδες ρωσικών αεροδρομίων: Κατά της επιστράτευσης Πούτιν

Nεαρός διαδηλωτής κατά της επιστράτευσης Πούτιν, συλλαμβάνεται στην Αγία Πετρούπολη. EPA, ANATOLY MALTSEV




Λίγο αφότου ο Βλαντιμίρ Πούτιν κήρυξε την επιστράτευση 300.000 εφέδρων και στο πλαίσιο του κύματος αντιδράσεων που άρχισε άμεσα να εκδηλώνεται στη ρωσική κοινωνία, “χτυπήθηκαν” από χάκερς οι ιστοσελίδες μεγάλων ρωσικών αεροδρομίων.

Στην αρχική σελίδα των αεροδρομίων εμφανίστηκε “μπάνερ” με έκκληση προς τους Ρώσους να αρνηθούν την επιστράτευση, ανέφερε το κανάλι Telegram DC8044 F33d.

Οι σελίδες των αεροδρομίων Πούλκοβο (Αγία Πετρούπολη), Εκατερίνεμπουργκ, Χαμπαρόφσκ, Ούφα, Σαμάρα και Μπλαγκοβεσένσκ   παραβιάστηκαν.

Στις αρχικές σελίδες των αεροδρομίων χάκερ δημοσίευσαν πανό με συνθήματα «Ο τρελόγερος τα παίζει όλα για όλα, τζογάρει τη ζωή μας! ».

“Οι Ουκρανοί πήραν πίσω  σε τρεις ώρες ό,τι μας πήρε τρεις μήνες. Τώρα (το Κρεμλίνο) κινητοποιεί “φρέσκο ​​κρέας” για να βομβαρδίσει ειρηνικούς στόχους”, αναφέρει το κείμενο.

“Οι χάκερς αναφέρουν επίσης ότι ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος κερδήθηκε χάρη στο Lend-Lease των ΗΠΑ – και σε αυτόν τον πόλεμο το US Lend-Lease πηγαίνει στην Ουκρανία”.

«Η Ουκρανία έχει ήδη κερδίσει, το ερώτημα είναι πόσα θα χάσουμε», προστίθεται στο κείμενο.

Το μήνυμα καλεί τους Ρώσους πολίτες να μην βγουν έξω για να μην λάβουν την ειδοποίηση στρατολόγησης. Εάν κληθούν στο στρατό, οι Ρώσοι καλούνται να παραδοθούν μαζί με τον εξοπλισμό τους.

Από τις 3:30 μ.μ. ώρα Κιέβου, οι ιστότοποι ορισμένων από αυτά τα αεροδρόμια είχαν ξαναρχίσει τη λειτουργία τους, ενώ άλλοι εμφάνιζαν την ένδειξη “σφάλμα”.

 

Με πληροφορίες από New Voice of Ukraine

 

Ας επιστρατεύσει όσους θέλει ο Πούτιν: Δεν μπορεί ούτε να τους εκπαιδεύσει ούτε να τους εξοπλίσει * Οι γνώμες των αναλυτών [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: