Ο Μαυρογιάννης και πολιτικά κόμματα καταδικάζουν τους βανδαλισμούς εναντίον των γραφείων του Χριστοδουλίδη

Επίθεση και βανδαλισμοί σημειώθηκαν από επιτήδειους στις εγκαταστάσεις του επιτελείου του ανεξάρτητου υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Λεμεσό. Φωτογραφία από το Επιτελείο του




Το Δημοκρατικό Κόμμα καταδικάζει απερίφραστα τους βανδαλισμούς στους οποίους προέβησαν νυχτοβάτες εναντίον των εγκαταστάσεων του εκλογικού επιτελείου του Ανεξάρτητου Υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη στη Λεμεσό.

Τα παραπάνω αναφέρει ανακοίνωση του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ). Προσθέτει τα εξής:

Πρόκειται για ενέργειες που στρέφονται εναντίον της ίδιας της δημοκρατίας και που προσβάλλουν την κυπριακή κοινωνία.

Εκφράζουμε την πλήρη συμπαράσταση μας στον Νίκο Χριστοδουλίδη τον οποίο υποστηρίζουμε ενθέρμως γιατί με την τιμιότητα, το ήθος και το σεβασμό που επιδεικνύει προς τις δημοκρατικές αρχές και αξίες, δίδει έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Τους βανδαλισμούς, που σημειώθηκαν από άγνωστους το βράδυ της Παρασκευής στο επιτελείο του Νίκου Χριστοδουλίδη στη Λεμεσό, σχολίασε ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, ο οποίος στις Προεδρικές Εκλογές στηρίζει τον Νίκο Χριστοδουλίδη, μέσω twitter ανέφερε χαρακτηριστικά:

Η «ηθική» απέναντι στην οποία πολεμάμε με τον Χριστοδουλίδη. Δεν θα περάσει ο εκφοβισμός. Τον Φεβραρη θα τους απαντήσει ο κόσμος

  • Αντίδραση Μαυρογιάννη σε βανδαλισμούς κατά Χριστοδουλίδη

Οι βανδαλισμοί και κάθε ενέργεια στο σκοτάδι, δεν έχουν θέση σε ένα δημοκρατικό προεκλογικό αγώνα, ανακοίνωσε το προεκλογικό επιτελείο Ανδρέα Μαυρογιάννη, μετά τους βανδαλισμούς κατά εγκαταστάσεων του επιτελείου Νίκου Χριστοδουλίδη.

“Καταδικάζουμε την επίθεση στο επιτελείο του Ν. Χριστοδουλίδη, στη Λεμεσό.

Επαναλαμβάνουμε ότι, εμείς θα πορευτούμε στο φως, με ήθος και σεβασμό σε όλους τους πολίτες και στους ανθυποψηφίους μας, στη βάση θέσεων και επιχειρημάτων, μακριά από κάθε προσπάθεια πόλωσης”, προστίθεται στην ανακοίνωση.

  • ΔΗΣΥ: Οι βανδαλισμοί δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία μας

“Καταδικάζουμε απερίφραστα και με τον πλέον έντονο τρόπο την επίθεση στο επιτελείο του υποψηφίου Νίκου Χριστοδουλίδη”. Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΔΗΣΥ μετά τους βανδαλισμούς σε εγκαταστάσεις του επιτελείου Χρτιστοδουλίδη στη Λεμεσό.

“Είμαστε βέβαιοι ότι οι Αρχές θα κινηθούν προς άμεση διερεύνηση της υπόθεσης ώστε να βρεθούν οι πραγματικοί αυτουργοί.

Οι βανδαλισμοί δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία και στη Δημοκρατία μας.”, προστίθεται.

  • Η ΕΔΕΚ καταδικάζει τους βανδαλισμούς

Η ΕΔΕΚ καταδικάζει τους βανδαλισμούς στο επιτελείο του Υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη.

Καταδικάζουμε με τον πλέον απερίφραστο τρόπο τους βανδαλισμούς στο επιτελείο του Υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη.

Κάθε μορφής βία εναντίον οποιουδήποτε δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνεται ανεκτή.

Θεμιτές οι διαφορετικές απόψεις. Καταδικαστέα όμως η όποια μορφή βίας γίνεται για να οδηγήσει στην αποσιώπηση της διαφορετικής άποψης. Δυστυχώς, είναι προφανές πως οι δράστες αν δεν έχουν ηθικούς αυτουργούς, έχουν επηρεαστεί από την τοξικότητα και την λοιδορία που παρατηρούμε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο μανδύας της προεκλογικής εκστρατείας δεν δικαιολογεί πως «τα πάντα επιτρέπονται».

Καλούμε τις αρχές να ενεργήσουν τάχιστα για τον εντοπισμό των δραστών.

Άγνωστοι βανδαλιστές επιτέθηκαν με πέτρες στο επιτελείο του Νίκου Χριστοδουλίδη στη Λεμεσό: Προκάλεσαν ζημιές

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: