Ο Κάρολος Γ΄ και βασιλιάς Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας – Viral το βίντεο που εκνευρισμένος ζητάει να του καθαρίσουν το γραφείο

Η στιγμή που ο βασιλιάς Κάρολος δείχνει επίμονα προς τα αντικείμενα του γραφείου, ζητώντα να αφαιρεθούν. PHOTO screenshot via twitter




Ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ ανακηρύχθηκε σήμερα και επισήμως μονάρχης της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, σε τελετές που έγιναν σε αυτές τις δύο χώρες για να γιορταστεί η ανάρρησή του στον θρόνο.

Στην Καμπέρα, ο γενικός κυβερνήτης Ντέιβιντ Χάρλεϊ ανακοίνωσε ότι «ο πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος Αρθούρος Γεώργιος είναι ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄, με τη χάρη του Θεού, βασιλιάς της Αυστραλίας».

Σε μια παρόμοια τελετή στο Ουέλινγκτον, η πρωθυπουργός Τζασίντα Άρντερν χαιρέτισε τον Κάρολο, τονίζοντας ότι εκείνος «δείχνει σταθερά τη στοργή του για τη Νέα Ζηλανδία και το βαθύτατο ενδιαφέρον του για το έθνος μας».

Οι δύο τελετές ήταν απλώς μια τυπική διαδικασία. Οι δύο πρώην βρετανικές αποικίες είναι ανεξάρτητες εδώ και δεκαετίες αλλά ο μονάρχης παραμένει αρχηγός του κράτους.

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Άντονι Αλμπανέζι, που θα αναχωρήσει αυτήν την εβδομάδα για το Λονδίνο, ώστε να παραστεί στην κηδεία της Ελισάβετ, ανακοίνωσε ότι η 22α Σεπτεμβρίου θα είναι αργία στη χώρα προς τιμή της εκλιπούσης βασίλισσας.

Την ίδια ώρα viral έχει γίνει το βίντεο που ο Κάρολος ζητάει εκνευρισμένος από τους βοηθούς του να του καθαρίσουν το γραφείο.

Ο μονάρχης «συνελήφθη» από τις κάμερες να κάνει βιαστικές και επίμονες χειρονομίες προς τους βοηθούς του να καθαρίσουν το γραφείο, όπου έπρεπε να καθίσει και να υπογράψει τα έγγραφα.

Τα αντικείμενα που τον «εκνεύρισαν» εκείνη τη στιγμή ήταν ένα κουτί με στιλό και ένα μελανοδοχείο, τα οποία φέρεται να του είχαν χαρίσει οι γιοι του, οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι.

Στο βίντεο ο βασιλιάς Κάρολος εμφανίζεται να δείχνει επίμονα προς τα αντικείμενα, ζητώντας από τους βοηθούς του να αφαιρεθούν αμέσως. Αυτή η στιγμή έγινε αντικείμενο σχολίων στο Twitter:

«Ο υπηρέτης πρέπει να καθαρίσει το γραφείο μου για μένα. Δεν μπορεί να περιμένουν από μένα να μετακινήσω τα πράγματα» αστειεύτηκε κάποιος, ενώ ένας άλλος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Πρώτη μέρα στη δουλειά και έχει ήδη βαρεθεί. ΧΑΧΑΧΑ».

Άλλοι , πάντως, περιέγραψαν το τραπεζάκι που βρισκόταν μπροστά στον Κάρολο ως «πολύ μικρό» για το τεράστιο έγγραφο, που έπρεπε να υπογράψει, «δικαιολογώντας» έτσι, εν μέρει, τον εκνευρισμό του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, twitter

Στο Εδιμβούργο μεταφέρεται σήμερα η σορός της Ελισάβετ: Live εικόνα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: