Είναι αυτή η κόρη του Κιμ Γιονγκ Ουν; To κορίτσι με τη στέκα στα μαλλιά και το ροζ φόρεμα που εντόπισαν οι αναλυτές [βίντεο]

Το μικρό κορίτσι που ίσως είναι η κόρη του δικτάτορα της Βόρειας Κορέας. Photo screenshot via daily mail




Η κόρη του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν ενδέχεται να εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε δημόσια εκδήλωση υποστηρίζουν ειδικοί από την Κίνα.

Το κορίτσι που ίσως ονομάζεται Kim Ju-ae – μάλλον ήταν στη σκηνή κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την Εθνική Ημέρα της Βόρειας Κορέας πριν από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με έναν αναλυτή ο οποίος παρατήρησε το βίντεο της εκδήλωσης ήταν ένα από τα πολλά παιδιά που ερμήνευσαν ένα τραγούδι για τον Kim Jong-un και τη σύζυγό του, Ri Sol-ju.

Γράφοντας με το ψευδώνυμο Samhero, ο αναλυτής στο blog InDPRK σημείωσε πώς η Ri Sol-ju προσεγγίζει το συγκεκριμένο κορίτσι στο τέλος της εκδήλωσης.

Τοποθετεί το χέρι της στην πλάτη του και φαίνεται να της μιλάει προσωπικά.
Οταν τα άλλα παιδιά στριμώχνονται γύρω από τον Kim Jong-un, πηδώντας από ενθουσιασμό, Η μικρή κοπέλα εμφανίζεται πιο ήρεμη, πιάνοντας ακόμη και το χέρι ενός άλλου κοριτσιού για να το κρατήσει πίσω όταν τον ακολουθεί πολύ στενά.

Ο αναλυτής είδε περαιτέρω ενδείξεις κατά τη διάρκεια της ίδιας της παράστασης: η κάμερα εστιάζει πάνω της καθώς αρχίζει το τραγούδι, καθυστερώντας για αρκετά δευτερόλεπτα, πριν επιστρέψει ξανά και ξανά κοντά της.

Εν τω μεταξύ, ξεχωρίζει και η εμφάνισή της – είναι η μόνη κοπέλα που φοράει στέκα στα μαλλιά της και η μόνη που φορά λευκές κάλτσες.

Επιπλέον, η οικογένεια Κιμ φαίνονται πολύ αφοσιωμένοι στην ερμηνεία της – σε ένα σημείο η κάμερα κόβει απευθείας από την πρώτη οικογένεια που ακτινοβολεί σε ένα κοντινό πλάνο του κοριτσιού.

Επίσης η αδερφή του τυράννου Kim Yo-jong, προφανώς συγκινημένη σκουπίζει τα δάκρυά της.

Άλλοι αναλυτές παρατήρησαν ότι το κορίτσι συμμετείχε στην εκδήλωση μόνο μία φορά, όταν ο Κιμ ήταν παρών και δεν πήρε μέρος στην παράσταση της επόμενης ημέρας.

Ο Μάικλ Μάντεν, ειδικός στην ελίτ της Βόρειας Κορέας, είπε ότι η κόρη του Κιμ είναι ίδιας ηλικίας με το εν λόγω κορίτσι.

Είπε: «Θα ήταν κοντά στα δέκα χρόνια το 2022, που είναι περίπου η ηλικία του κοριτσιού που εμφανίζεται στα πλάνα των κρατικών μέσων ενημέρωσης».

Πρόσθεσε επίσης ότι η Ri Sol-ju είχε κάνει πολλές εμφανίσεις στην τηλεόραση πριν αναγνωριστεί ως μέλος της πρώτης οικογένειας.

«Η Madame Ri εμφανίστηκε στη βορειοκορεατική τηλεόραση σε πολλές περιπτώσεις ως τραγουδίστρια, μερικές φορές ως σολίστ, σε συναυλίες», είπε.

«Αυτές οι εμφανίσεις έγιναν πριν από την ταυτοποίησή της τον Ιούλιο του 2012 ως σύζυγος του Κιμ Γιονγκ-ουν».

Τόνισε επίσης ότι το να εμφανίσει δημόσια την κόρη του θα μπορούσε να εγκυμονεί κινδύνους για τον Κιμ και για το παιδί του ή να τον κάνει ευάλωτο σε εκβιασμούς.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Φόβοι για «ενεργειακή επίθεση» της Ρωσίας στη Βαλτική: Για αποσύνδεση από το δίκτυο και διακοπές ρεύματος μιλά η Εσθονή πρωθυπουργός

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: