Η πρώτη εμφάνιση του έκπτωτου Χουάν Κάρλος μετά την παραίτησή του: Πήγε στην κηδεία της βασίλισσας παρά τις συστάσεις της ισπανικής κυβέρνησης [βίντεο]

Ο 84χρονος πρώην μονάρχης της Ισπανίας δίπλα στην βασίλισσα Σοφία, υποβασταζόμενος από κάποιον αξιωματούχο. Screenshot via Youtube




Στο Λονδίνο προκειμένου να παρευρεθεί στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ ταξίδεψε ο 84χρονος βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος, αψηφώντας την κυβέρνηση.

Ο 84χρονος γαλαζοαίματος και μακρινός ξάδερφος της εκλιπούσας μονάρχη της Βρετανίας, είχε λάβει εντολή από αξιωματούχους της ισπανικής κυβέρνησης να μην εμφανιστεί στην κηδεία, καθώς η χώρα τους ήθελαν να εκπροσωπηθεί μόνο από τον γιο του, βασιλιά Φελίπε και την βασίλισσα Λετίθια και την σύζυγό του Σοφία.

Ωστόσο, ο έκπτωτος Χουάν Κάρλος βρέθηκε χθες (Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου) στο Λονδίνο για την δεξίωση που παρέθεσε ο βασιλιάς Κάρολος για τους ηγέτες που έχουν μεταβεί στην Βρετανία για την κηδεία της μητέρας του και σήμερα εθεάθη πάλι δίπλα σε ηγέτες και βασιλείς άλλων κρατών.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, πρόκειται για την πρώτη του εμφάνιση σε βασιλική εκδήλωση μετά την παραίτησή του το 2014.

ΠΗΓΗ: DailyMail

#NotMyKing: Το μελανοδοχείο που φέρνει την αρχή του τέλους της βρετανικής μοναρχίας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: