Φλώρος από Ισραήλ: Στο επίκεντρο η αντιμετώπιση αναδυόμενων απειλών και προκλήσεων Άμυνας και Ασφάλειας

O Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κων. Φλώρος (Α) με άλλους αξιωματικούς στο 1o Διεθνές Συνέδριο Στρατιωτικής Καινοτομίας στο Ισραήλ. PHOTO via twitter GEN Konstantinos Floros




Στο Ισραήλ για το 1o Διεθνές Συνέδριο Στρατιωτικής Καινοτομίας βρίσκεται ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής ‘Αμυνας (ΓΕΕΘΑ) στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, μεταξύ άλλων, τονίζει:

«Ισχυρές συμμετοχές, εντυπωσιακές ενημερώσεις και πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες για την αντιμετώπιση των αναδυόμενων απειλών και των προκλήσεων άμυνας και ασφάλειας».

Επίσης ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε το Προεδρικό Μέγαρο του Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ, όπου έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της χώρας Ισαάκ Χέρτσογκ.

Με ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρει:

«Με τον υπουργό ‘Αμυνας του Ισραήλ Μπένι Γκαντζ, τον αντιστράτηγο Αβίβ Κοχάβι αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων, τους ομολόγους μου από την Κύπρο, την Τσεχία, το Μαρόκο, την Πολωνία και τις ΗΠΑ, τον διοικητή U.S. Central Command και τους εκπροσώπους από συνολικά 18 χώρες στην ειδική τιμητική εκδήλωση του Προέδρου του Ισραήλ Ισαάκ Χέρτσογκ, με την ευκαιρία της διεξαγωγής του Διεθνούς Συνεδρίου Στρατιωτικής Καινοτομίας που διοργανώθηκε από Israel Defense Forces».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Η Κύπρος αγοράζει πολεμικά ελικόπτερα από τη Γαλλία και οι Τούρκοι …”τρελαίνονται”: Ομιλούν για κλιμάκωση και για την “μητέρα πατρίδα”!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: