Eurobasket: Η Εθνική Ομάδα με τη Γερμανία για την πρόκριση στα ημιτελικά: Πλήθος στοιχημάτων από το Πάμε Στοίχημα

FILE PHOTO: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καρφώνει στον αγώνα με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ, στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ. ΑΠΕ-ΜΠΕ. ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Στο Ευρωμπάσκετ η Εθνική Ομάδα συνεχίζει τις επιτυχίες. Μετά τις 5 νίκες στη φάση των ομίλων, κέρδισε και στον πρώτο νοκ άουτ αγώνα την Τσεχία για τη φάση των «16».

Απόψε (21:30) δίνει νέο νοκ άουτ ματς κόντρα στην οικοδέσποινα Γερμανία με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Για τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας με τη Γερμανία και τους άλλους 3 προημιτελικούς του Ευρωμπάσκετ το Πάμε Στοίχημα προσφέρει την προωθητική ενέργεια «20 & Κάρφωσες» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Πολλά είναι και τα ειδικά στοιχήματα στα οποία μπορούν να ποντάρουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα στον αγώνα Γερμανία-Ελλάδα, ανάμεσά τους και αυτά για τους Over/Under πόντους παικτών, τις Over/Under ασίστ παικτών, τα Over/Under ριμπάουντ παικτών, τα Over/Under εύστοχα τρίποντα παικτών, τα Over/Under κοψίματα παικτών, την ομάδα με τα περισσότερα λάθη, την ομάδα με τα περισσότερα φάουλ, τον πρώτο σκόρερ, τα συνολικά εύστοχα τρίποντα του αγώνα.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: