Αισχρό άρθρο, γεμάτο ανακρίβειες, απευθύνεται στον πρέσβη της Ελλάδας στην Άγκυρα: Που στοχεύει άραγε…

ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΚΟΥΜΑ




Με τίτλο «Πέντε σημαντικές διαφορές μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας» δημοσιεύεται άρθρο γνώμης του Özay Şendir στην φιλοκυβερνητική εφημερίδας Milliyet, στο οποίο καταγράφονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Επιτρέψτε μου να δώσω μια συμβουλή στον Έλληνα Πρέσβη, λέει ο εν λόγω …καμποσος δημοσιογράφος:

Η Τουρκία έχει δει μερικούς πολύ καλούς Έλληνες πρέσβεις που εργάστηκαν για την ειρήνη μεταξύ των δύο χωρών.

Ένας τέτοιος άνθρωπος ήταν ο Πρέσβης (sic Κοζμοδόπουλος) Κοσμαδόπουλος, τον οποίο ενημερώσαμε στις 5.20 το πρωί ότι είχε αρχίσει η εισβολή στην Κύπρο.

Η Άγκυρα γνώριζε τη δέσμευση του πρέσβη στην τουρκοελληνική φιλία, οπότε όταν είπε ότι ήθελε να πάει στον Λίβανο, ενώ τουρκικά και ελληνικά συντάγματα πολεμούσαν κοντά στη Λευκωσία, το συνοριακό πέρασμα του Kilis άνοιξε (για εκείνον), αστυνομική προστασία παρασχέθηκε στην πορεία και ο πρέσβης ξεπροβοδίστηκε με χαιρετισμό από μια διμοιρία Τούρκων στρατιωτών στη γέφυρα στα σύνορα.

Αυτή η χειρονομία δεν πέρασε χωρίς ανταπόκριση και ο (sic Κοζμοδόπουλος) Κοσμαδόπουλος, που επέστρεψε στην Άγκυρα μετά την πτώση της Χούντας, εργάστηκε σκληρά για να ζήσουν ειρηνικά οι δύο χώρες.

Επιτρέψτε μου να κάνω τη χάρη στον Έλληνα Πρέσβη στην Άγκυρα προς τιμή του (sIc Κοζμοδόπουλου) Κοσμαδόπουλου.

Κύριε Πρέσβη, έχετε αντίρρηση στον ισχυρισμό μας ότι παραδώσατε το στρατόπεδο Λαυρίου στην τρομοκρατική οργάνωση, αλλά στην προπαγανδιστική ιστοσελίδα της τρομοκρατικής οργάνωσης γράφουν για κάθε ενέργεια που έκαναν στο ‘Στρατόπεδο’ Λαυρίου, συμπεριλαμβανομένης της πορείας προς την Αθήνα.

Ακόμη χειρότερα, ο Cemil Bayik, το κορυφαίο στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης, έκανε δηλώσεις χαιρετίζοντας τον Mahmur και το Λαύριο τον Δεκέμβριο του 2021 και η πληροφορία (σ.σ. οι εν λόγω δηλώσεις) εξακολουθεί να υπάρχει στους ίδιους προπαγανδιστικούς ιστότοπους.

Εφόσον πρόκειται να κατηγορήσετε την Τουρκία ότι είναι ψεύτης, πείτε τουλάχιστον στην τρομοκρατική οργάνωση, στην οποία δώσατε ευκαιρίες, να μην είναι τόσο ανοιχτή και να μην κάνει πομπώδεις δηλώσεις για αυτά που έχετε κάνει τα στραβά μάτια.

Δεν μπορείτε να έχετε μια υγιή σχέση με την Τουρκία με το να ντρέπεστε διαρκώς, το γνωρίζουμε και θα πρέπει να το συνειδητοποιήσετε κι εσείς, καταλήγει το δηλητηριώδες άρθρο.

ΠΗΓΗ: Άρθρο γνώμης του Özay Şendir, στην φιλοκυβερνητική εφημερίδας Milliyet

Προειδοποίηση από την Ιερουσαλήμ: Οι απειλές της Τουρκίας προς την Ελλάδα μπορούν να αποσταθεροποιήσουν την Ανατολική Μεσόγειο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: