Επεισόδια με μπουκάλια και αβγά στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την πανεπιστημιακή αστυνομία στο ΑΠΘ: Συνελήφθησαν δύο φοιτητές [βίντεο]

FILE PHOTO: Επεισόδια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε φοιτητές και αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας φοιτητών για την παρουσία της αστυνομίας στο χώρο του Πανεπιστημίου. ΑΠΕ-ΜΠΕ. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ




Δύο άτομα συνελήφθησαν για την ένταση που σημειώθηκε σήμερα (Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου) το μεσημέρι στο ΑΠΘ, ανάμεσα σε φοιτητές και δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., στη διάρκεια διαμαρτυρίας κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, τούς αποδίδεται η πράξη της διατάραξης κοινής ειρήνης.

Από την αστυνομία είχαν προσαχθεί συνολικά τρία άτομα και με αφορμή την εξέλιξη αυτή, μέλη φοιτητικών συλλόγων προέβησαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, επί της οδού Μοναστηρίου.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, η ένταση προκλήθηκε όταν άτομα που συμμετείχαν στη διαμαρτυρία πέταξαν μπουκάλια, αβγά κι άλλα αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο και απάντησαν με χρήση χημικών.




Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση κατά Θεοδωρικάκου και νέες θρασύδειλες απειλές από «αντιεξουσιαστές»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: