Τι είπαν στην πρεμιέρα τους ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Παναγιώτης Στάθης; Η “εισβολή” τους στην εκπομπή του Νιφλή και της Φώσκολου

Οι παρουσιαστές των πρωινών εκπομπών του OPEN Δημήτρης Καμπουράκης, Παναγιώτης Στάθης, Μάνος Νιφλής και Χρύσα Φώσκουλου. Φωτογραφία OPEN




Ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Παναγιώτης Στάθης, δύο επιτυχημένοι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές, είναι τα δύο νέα πρόσωπα που ανέλαβαν φέτος την εκπομπή Ώρα Ελλάδος στο OPEN.

Όπως νέα πρόσωπα είναι ο Μάνος Νιφλής και η Χρύσα Φώσκουλου, που ξεκινούν την ενημέρωση στο OPEN από τις 5 το πρωί.

Οι δύο δημοσιογράφοι μπήκαν νωρίτερα στο πλατό, το πρωί της Δευτέρας, αιφνιδιάζοντας τον Μάνο και τη Χρύσα πριν αυτοί τους παραδώσουν τη σκυτάλη.

«Τι γίνεται εκεί πίσω; Τι φασαρία είναι αυτή;», αναρωτήθηκε ο Μάνος Νιφλής. «Μεσημεριάσαμε», σχολίασε ο Δημήτρης Καμπουράκης. «Μπήκατε ως συμμορία», παρατήρησε εκείνος για να πάρει την απάντηση: «Έχουμε σοβαρές δουλειές να κάνουμε».

«Καινούρια εκπομπή, καινούρια πρωινά. Εδώ με τον φίλο μου τον Παναγιώτη, δεν έχουμε ξανασυνεργαστεί. Ευτυχέστατη συγκυρία», είπε λίγα λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Καμπουράκης.

«Εδώ θα τα λέμε όλα, αυτή είναι η απόφαση που έχουμε πάρει. Ήμουν φανατικός τηλεθεατής του Καμπουράκη από μικρό παιδί», είπε με χιούμορ ο Παναγιώτης Στάθης.

Όλες οι πρεμιέρες ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών για την ελληνική τηλεόραση

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: