Ο ισλαμιστής Ερντογάν βλέπει παντού εχθρούς: Απειλεί την Ελλάδα, το …”πιόνι” δήθεν των ξένων, αφήνει αιχμές για το ΝΑΤΟ (!) και τους Ευρωπαίους

Ο ισλαμιστής ηγέτης, Ταγίπ Ερντογάν μιλά σε πλήθος στο Προεδρικό Μέγαρο της Άγκυρας. Φωτογραφία Τουρκική Προεδρία




«Η Τουρκία γνωρίζει ότι αυτοί που προκαλούν αναταραχή με παρενοχλήσεις σε κάθε ευκαιρία στο Αιγαίο είναι μόνο πιόνια και τον πραγματικό αγώνα δίνουν αυτοί που βρίσκονται πίσω τους».

Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον ισλαμιστή πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος προφανώς εννοεί την Ευρωπαϊκή Ένωση Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, δύο οργανισμοί που στην πραγματικότητα εξυπηρετούν την κατοχική δύναμη Τουρκία.

Κατά τη διάρκεια Τελετής στο Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας, ο Ερντογάν, που δέχεται πιέσεις στο εσωτερικό ενόψει των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία, εξαπέλυσε νέα επίθεση εναντίον της χώρας μας, των Ευρωπαίων κα των νατοϊκών. Οι τελευταίοι ειδικά εξυπηρετούν στο έπακρον την Τουρκία.

Ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι η Άγκυρα γνωρίζει καλά για την όχληση που προκαλείται στην Ανατολική Μεσόγειο με στόχο να υπονομεύσει τα εθνικά της συμφέροντα.

Ισχυρίστηκε ότι η Τουρκία δεν πολεμά μόνο τους τρομοκράτες που είναι εχθρικοί προς τις αξίες και την ύπαρξη του έθνους, αλλά και όσους τους έστειλαν στη χώρα.

Για μία ακόμη φορά μίλησε για τις εκδηλώσεις για την μαύρη επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Ισχυρίστηκε: «Υπήρχαν εκείνοι που έδειξαν την εχθρότητά τους προς τη χώρα μας και το έθνος μας, μέσω της μαριονέτας, της οποίας το σκοινί κρατούν στα χέρια τους. Και σήμερα, υπάρχουν αυτοί που επιδεικνύουν την ίδια μέθοδο».

Πρόσθεσε και τα εξής:

«Γνωρίζουμε πολύ καλά τον λόγο για τον οποίο η ΕΕ, την οποία περιμένουμε, μας αποκλείει όταν προσχωρεί σε χώρες που δεν μπορούν να συγκριθούν με εμάς. Γνωρίζουμε πολύ καλά πού μετέφερε τη δύναμή του το ΝΑΤΟ, που δεν μας στήριξε στο απόγειο των απειλών κατά της χώρας μας. Γνωρίζουμε τις προθέσεις όσων δίνουν όπλα σε τρομοκράτες σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα κοντά στα σύνορά μας, ενώ δεν μας τα πουλούν» είπε.

Η Κύπρος έθεσε θέμα εφαρμογής των κυρώσεων από την Τουρκία: Εναντίον της κατάργησης θεωρήσεων για τους Ρώσους

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: