Ο φίλος του Πούτιν, Στίβεν Σίγκαλ, ενισχύει την φιλορωσική προπαγάνδα και παράλληλα αυτοαποκαλείται «καλός διπλωμάτης» [βίντεο]

O 70χρονος Στίβεν Σίγκαλ. Πηγή φωτογραφίας: Facebook/Steven Seagal




Ο αμερικανός ηθοποιός και φίλος του Βλαντιμίρ Πούτιν Στίβεν Σίγκαλ εμφανίστηκε στα ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης για να υπερασπιστεί την επίσκεψή του σε μια φυλακή που βρίσκεται στην Ολενίβκα , όπου οι Ουκρανοί αιχμάλωτοι κάηκαν ζωντανοί τον περασμένο μήνα.

Ο ίδιος είναι Ρώσος πολίτης από το 2016 και, όπως δήλωσε, επισκέφθηκε το σημείο προκειμένου να δει «αποδεικτικά στοιχεία» για το τι συνέβη – «πριν επαναλάβει την προπαγάνδα του Κρεμλίνου ότι το Κίεβο έφταιγε».

 

Στην συνέχεια της συνέντευξης χαρακτήρισε τον εαυτό του ως «διπλωμάτη» και είπε ότι κάνει παραγωγή ενός «αμερόληπτου» ντοκιμαντέρ για τον πόλεμο της Ουκρανίας παρά το γεγονός ότι δηλώνει την αγάπη και τον θαυμασμό του για τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον 70χρονο ηθοποιό είχε απαγορευτεί το 2017 για 5 χρόνια η είσοδος στην Ουκρανία, καθώς έναμ χρόνο νωρίτερα ο Ρώσος πρόεδρος και προσωπικός του φίλος του είχε δώσει την υπηκοότητα και του παρέδωσε προσωπικά το ρωσικό του διαβατήριο, αφού υποστήριξε ανοιχτά την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του:

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: