Υπουργικό Συμβούλιο με σούβλες και ζιβανία μόνο στην Κύπρο λαμβάνει χώρα… Γλέντι στην προεδρική κατοικία στο Τρόοδος

Πήραν φωτιά τα …κάρβουνα στην εξοχική προεδρική κατοικία. Μετά το υπουργικό συμβούλιο ξεκίνησε τρικούβερτο γλέντι. Φωτογραφία Omega TV




Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου της Κύπρου, που ξεκινησε στις 10 το πρωι, στην εξοχική προεδρική κατοικία στο Τρόοδος.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ακολουθεί γεύμα που παραθέτει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιαδης και η σύζυγός του, Άντρη για τα μέλη της Κυβέρνησης.

Μάλιστα τα κάρβουνα, όπου θα ψηθουν οι σούβλες είχαν πάρει «φωτιά» από το πρωί. Στήθηκαν πολλά μαγκάλια σε σειρά…

Στην ατζέντα του Προέδρου Αναστασιάδη περιλαμβάνονται ανοικτά ζητήματα για τα οποία η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να δώσει λύσεις, εξυπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο το δημόσιο συμφέρον!!!

Οι εξελίξεις στον τομέα της Υγείας, οι συζητήσεις για τον κατώτατο μισθό, το ασφαλτικό και οι αποφάσεις της Βουλής, είναι άλλα ζητήματα με τα οποία ασχολείται ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Για τα ασφαλτικά και τον κατώτατο μισθό δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσθετες παρεμβάσεις από δικής του πλευράς και πριν από τις επόμενες επίσημες συσκέψεις που έχουν προγραμματιστεί προς το τέλος Αυγούστου.

Στη διάρκεια της διαμονής του στο Τρόοδος ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναμένεται ότι θα ετοιμάσει και τις απαντήσεις του προς τον Ερσίν Τατάρ και τις επιστολές που είχε αποστείλει την 1η και την 8η Ιουλίου.

Πήραν φωτιά τα …κάρβουνα στην εξοχική προεδρική κατοικία. Μετά το υπουργικό συμβούλιο ξεκίνησε τρικούβερτο γλέντι. Φωτογραφία Omega TV

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: