Η Αναστασία Παπαδόπουλου σε ρόλο δίπλα στο Νίκο Χριστοδουλίδη, αποκαλύπτει η “Καθημερινή” της Κύπρου

Η Πρόεδρος του Συμβουλίου «Φωνή» Αναστασία Παπαδοπούλου. Φωτογραφία μέσω Φιλελεύθερου, Facebook




Η Πρόεδρος του Συμβουλίου «Φωνή» Αναστασία Παπαδοπούλου -πρόκειται για την ικανότατη αδελφή του προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ), Νικόλα Παπαδόπουλου-, αναλαμβάνει ρόλο στο επιτελείο του ανεξάρτητου υποψήφιου, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές της «Καθημερινής» της Κύπρου, η κα Παπαδοπούλου θα αποτελεί την εκπρόσωπο του Δημοκρατικού Κόμματος δίπλα στον κ. Χριστοδουλίδη και θα βοθήσει και στην κατάρτιση του προεκλογικού προγράμματος του ανεξάρτητου υποψηφίου για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Οι προεδρικές εκλογές στην Κύπρο θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις φαβορί για τη νίκη είναι ο κ. Χριστοδουλίδης.

Σύμφωνα με τελευταία “κρυφή” μέτρηση, δεύτερος είναι ο ανεξάρτητος υποψήφιος Ανδρέας Μαυρογιάνης και ακολουθεί τρίτος και καταϊδρωμένος ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), Αβέρωφ Νεοφύτου.

Η Αναστασία Παπαδοπούλου, ήταν και επικεφαλής του προεκλογικού προγράμματος του Νικόλα Παπαδόπουλου στην προεκλογική εκστρατεία του 2018.

Δεν υπάρχει σωτηρία: Ο Κασουλίδης πήγε στην εκδήλωση για την Αμμόχωστο με τα ΜΟΕ στο χέρι αντί για κυρώσεις στην Τουρκία! (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: