Εurobasket: «Συγκεντρωμένος σε κάθε βήμα» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με την ευχή όλων η Εθνική να πετύχει τους στόχους της

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σουτάρει κατά την διάρκεια του αγώνα μπάσκετ μετάξύ Ελλάδας – Πολωνίας στο 31ο Τουρνουά Ακρόπολις. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Ετοιμος και συγκεντρωμένος σε κάθε του βήμα δηλώνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς είναι επικεντρωμένος στις επόμενες προκλήσεις της Εθνικής Ελλάδας του μπάσκετ.

Η επίσημη αγαπημένη είναι έτοιμη για τα δύο παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου κι εν συνεχεία το Eurobasket.

Το πρώτο σημείο στους στόχους της Ελλάδας περνάει από τη Σερβία για το παιχνίδι των «παραθύρων» του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την αντίστοιχη Εθνική.

Μετά τις ενοχλήσεις που δεν επέτρεψαν την συμμετοχή του στο ματς με την Τουρκία, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα δεν έδειξαν οξεία βλάβη με αποτέλεσμα να μπει ξανά στο πρόγραμμα προπόνησης.

Με ανάρτησή του ο Giannis στα social media ανέβασε μία φωτογραφία με τη φανέλα της Εθνικής κι έγραψε: «Συγκεντρωμένος σε κάθε βήμα», με την ευχή όλων η Εθνική να πετύχει τους στόχους της.

Μαθήματα αμερικανικής Δημόσιας Διπλωματίας με τον Αντετοκούνμπο: Το βίντεο της πρεσβείας που έγινε ….ανάρπαστο!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: