Ανοιξε το ιστορικό θέατρο του 9ου αιώνα στο Μικολάγιεφ: Εδρα του “Ρωσικού δράματος”, τώρα πια του “Ουκρανικού δράματος”

File photo Ουκρανοί διασώστες απομακρύνουν έναν τραυματία μετά από βομβαρδισμό σε κατοικημένη περιοχή στο Mykolaiv, νότια Ουκρανία, 29 Ιουνίου 2022. (Εκδόθηκε στις 23 Αυγούστου 2022) EPA/GEORGE IVANCHENKO ATTENTION EDITORS: GRAPHIC CONTENT ATTENTION: This Image is part of a PHOTO SET *** Local Caption *** 57777767




Το ιστορικό θέατρο του Μικολάγιεφ στην Ουκρανία που χτίστηκε τον 9ο αιώνα, άνοιξε ξανά τις πύλες του με την ευκαιρία της επετείου της ανεξαρτησίας της Ουκρανίας, που γιορτάστηκε στις 24 Αυγούστου.

Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι πολύ επικίνδυνο να φιλοξενεί κανείς το κοινό στην κεντρική αίθουσα, η οποία χωράει πάνω από 400 θέσεις. Έτσι το θέατρο άνοιξε ξανά αλλά στο υπόγειό του, σε ένα καταφύγιο με χώρο για περίπου τριάντα θεατές. Οι παραστάσεις γίνονται το απόγευμα για να επιτρέψουν στο κοινό να πάει σπίτι πριν από την απαγόρευση κυκλοφορίας, που έχει οριστεί για τις 11 μ.μ.

Το θέατρο που προηγουμένως αναγνωριζόταν ως η έδρα του «Ρωσικού δράματος» άλλαξε τώρα το όνομά του και έγινε το θέατρο του «Ουκρανικού δράματος».

Με πληροφορίες από corriere.it 
Ελλάδα Αθήνα 

Προσβάσιμο για ΑμεΑ το Κάστρο των Ιωαννίνων: Από τα μεγαλύτερα οχυρωματικά έργα της εποχής του Αλή Πασά

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: