Τα καλύτερα τραγούδια για το καλοκαίρι 2022: Η playlist του Μπάρακ Ομπάμα [videos]

File Photo: Ο Μπαράκ Ομπάμα.EPA, PHILIPP GUELLAND




Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, αρέσκεται στην ανακοίνωση καταλόγων με τα αγαπημένα του αναγνώσματα ή ακούσματα.

Σε περιόδους διακοπών, είτε πρόκειται για Χριστούγεννα είτε για καλοκαίρι, ο Ομπάμα δημοσιοποιεί τις αγαπημένες του λίστες.

Έτσι έγινε και χθες στο Instagram όπου δημοσιοποίησε την λίστα του με τα τραγούδια του φετινού καλοκαιριού – κατά τα γούστα του βέβαια.

Η playlist του Μπάρακ Ομπάμα περιλαμβάνει παλιές και νέες επιτυχίες. Το «Vibe Out» των Tems, το «Music for a Sushi Restaurant» του Harry Styles και το «Last Last Last» του Burna Boy μπήκαν, επίσης, στην αγαπημένη του λίστα μαζί με το «Mighty Love» των The Spinners, το «Persuasive» του Doechii και το «Feelin’ Alright» του Joe Cocker.

  •  Στην κορυφή βρίσκεται το τελευταίο single της Beyonce, «Break My Soul», και το «More Than You Know» του Dr. John.

Το «I Can’t Get Next to You» του Al Green και το «Dancing in the Dark» του Bruce Springsteen είναι άλλες εμβληματικές επιτυχίες στη λίστα του Ομπάμα.

«Κάθε χρόνο, ενθουσιάζομαι που μοιράζομαι την καλοκαιρινή μου playlist, επειδή μαθαίνω για τόσους πολλούς νέους καλλιτέχνες από τις απαντήσεις σας. Είναι ένα παράδειγμα του πώς η μουσική μπορεί πραγματικά να μας φέρει όλους κοντά», έγραψε ο Ομπάμα στη λεζάντα της ανάρτησης, προσθέτοντας: «Να τι άκουσα αυτό το καλοκαίρι. Ποια τραγούδια θα προσθέτατε εσείς;»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barack Obama (@barackobama)

 

 

 

 

Η Πάτμος στους 15 κορυφαίους προορισμούς του κόσμου: Το νησί της Αποκάλυψης και η νέα λίστα του Travel + Leisure

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: