Σοβαρή εξέλιξη για τον Ανδρέα Μαυρογιάννη: Τον στηρίζει ο Σύνδεσμος Δημοκρατικών Αντιστασιακών

Ο προεδρικός υποψήφιος Ανδρέας Μαυρογιάννης. Φωτογραφία via Πολίτης




Η στήριξη μας προς τον ανεξάρτητο υποψήφιο για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Ανδρέα Μαυρογιάννη είναι στήριξη τιμής για τους συναγωνιστές μας που θυσιάστηκαν, είναι στήριξη χρέους προς τους νέους του τόπου μας.

Τα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωση του, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Δημοκρατικών Αντιστασιακών, ο οποίος σε διευρυμένη συνεδρία του αποφάσισε να στηρίξει ομόφωνα την υποψηφιότητα του Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Όπως σημειώνεται σε συνάντηση που είχαν με τον κ. Μαυρογιάννη, αυτός τους ανέλυσε τις θέσεις του σχετικά με τις προσπάθειες λύσης του Κυπριακού και την επανένωση του τόπου και του λαού μας και εξέφρασε το σεβασμό και την αναγνώριση του στους αγώνες των αντιστασιακών για προάσπιση της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας στον τόπο μας.

«Πιστεύουμε ότι η μοναδική υποψηφιότητα που έχει παρουσιαστεί ενώπιον του κυπριακού λαού χωρίς βαρίδια και σκιές, με ήθος, ειλικρίνεια, δημοκρατικές αρχές και τιμιότητα, που μπορεί να επαναφέρει τη χαμένη αξιοπιστία της χώρας μας διεθνώς και να δώσει πραγματική προοπτική λύσης του Κυπριακού στο πλαίσιο των ψηφισμάτων του ΟΗΕ, είναι η υποψηφιότητα του κ. Ανδρέα Μαυρογιάννη», καταλήγει η ανακοίνωση.

O Νίκος Χριστοδουλίδης και η Ελένη Θεοχάρου συναντήθηκαν και εξέτασαν τρόπους συνεργασίας στις εκλογές

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: