Πυροβόλησαν νεαρό στη μέση του δρόμου στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης: Νέο αιματηρό επεισόδιο

File photo: Aστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή του ΑΠΘ μετά την αιματηρή συμπλοκή στο campus. Photo screenshot via youtube




Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, νεαρός άνδρας (πιθανότατα αλλοδαπός), που τραυματίστηκε, όταν δέχθηκε πυροβολισμούς από ομάδα αγνώστων καταμεσής του δρόμου.

Το νέο αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στη συμβολή των οδών Υποσμηναγού Χατζούδη και Ελλησπόντου, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Έχοντας δεχθεί τα πυρά, το θύμα κατάφερε να περπατήσει μέχρι το βενζινάδικο που βρίσκεται ένα οικοδομικό τετράγωνο πιο μακριά από το σημείο της επίθεσης, όπου εντοπίστηκε από υπάλληλο, ο οποίος και κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Κατά πληροφορίες, φέρει τραύματα από πυροβόλο όπλο στον θώρακα και στην πίσω θωρακική περιοχή.

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα αίτια του επεισοδίου, ενώ οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής για τη διαλεύκανσή του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας σημειώθηκε αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Χημείου. Από το περιστατικό τραυματίστηκε ένας 23χρονος, γνωστός στις Αρχές για υπόθεσης ναρκωτικών και ληστειών.

Με πληροφορίες από  ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Σεσημασμένος για ληστείες και ναρκωτικά ο τραυματίας από την αιματηρή συμπλοκή στο ΑΠΘ: Οκτώ προσαγωγές [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: