Πέθανε ο Καράμπαμπας ανήμερα των γενεθλίων του: Από το 1943 είχε το καλύτερο σουβλατζίδικο του Πειραιά

Το σουβλατζίδικο Καράμπαμπας Φωτογραφία via facebook




Από το 1943 που άνοιξε πρώτη φορά, ο Καράμπαμπας έγινε το συνώνυμο της λέξης σουβλάκι για όλο τον Πειραιά αλλά και ευρύτερα.

Το κατάστημα άνοιξε πριν από σχεδόν 80 χρόνια και με το πέρασμα των χρόνων κέρδιζε όλο και περισσότερους πιστούς πελάτες. Το όνομά του, έγινε σήμα κατατεθέν μιας ολόκληρης περιοχής στον Πειραιά. Όλοι αναγνώριζαν ότι τα δικά του σουβλάκια ήταν τα πιο διάσημα.

Το κατάστημα του που βρίσκεται πάνω από το λιμάνι έγινε σήμα κατατεθέν μιας ολόκληρης περιοχής. Είχε πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Οι φανατικοί του όμως (πελάτες) Καράμπαμπα δεν ήταν Πειραιώτες. Δεκάδες Αθηναίοι κατηφόριζαν για να γευτούν τα σουβλάκια. Το ίδιο έκαναν και πολλοί ταξιδιώτες από την επαρχία που έφταναν με πλοία στο λιμάνι.

Δεκάδες Αθηναίοι κατηφόριζαν για να γευτούν τα σουβλάκια που ετοίμαζε και σιγά – σιγά μια ολόκληρη περιοχή, είχε σημείο αναφοράς το συγκεκριμένο κατάστημα.

Ο Καράμπαμπας, έφυγε από τη ζωή ανήμερα των γενεθλίων του, με την κόρη του να τον αποχαιρετά με τον δικό της τρόπο.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έγραφα κάτι για σένα. Σα να νόμιζα ότι θα ζούσες για πάντα. Δεν ήθελα ποτέ να πιστέψω ότι κάποια στιγμή θα σε αποχαιρετήσω» γράφει μεταξύ άλλων η κόρη του, η οποία έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του μέσα από το Facebook.

Ένας Νιάρχος αλλιώτικος απ’ τους άλλους: Αντί να… παίζει με τα λεφτά του παππού, ερευνητής δημοσιογράφος στην πρώτη γραμμή

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: