Πέδρο Μαρτίνς: «Εγγυώμαι πως ο Ολυμπιακός θα είναι πανέτοιμος για το πρώτο ματς με τους Ισραηλινούς, στις 20 Ιουλίου»

Στιγμιότυπο από τον φιλικό αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης, στην Θεσσαλονίκη. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ




Βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός θα είναι πανέτοιμος στα ματς με την Μακάμπι Χάιφα, παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του μετά την φιλική ήττα από τον Αρη (2-1) ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova κάνοντας λόγο για έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών του στα δύο γκολ των «κιτρίνων».

Παρ΄ όλα αυτά δεν έδειξε ν΄ ανησυχεί ιδιαίτερα για τη συνέχεια τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για το πρώτο ματς με τους Ισραηλινούς στις 20 Ιουλίου.

«Σήμερα ήθελα να δώσω χρόνο συμμετοχής και εμπειρίας σε αρκετούς ποδοσφαιριστές. Στις φάσεις των δύο γκολ που δεχτήκαμε υπήρξαν σημάδια έλλειψης συγκέντρωσης κι αυτό είναι κάτι πάνω στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε για να το βελτιώσουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Μαρτίνς και συνέχισε:

«Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ είναι πως η ομάδα μας θα είναι πανέτοιμη στις 20 Ιουλίου για το ματς με τους Ισραηλινούς. Κρατάμε το πρώτο ημίχρονο και την αρχή του δεύτερου, θα προπαθήσουμε να βελτιωθούμε στο κομμάτι της συγκέντρωσης.

«Κάναμε ευκαιρίες, αλλά μας έλλειπε η τελική πάσα. Αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί θα είχαμε βάλει περισσότερα γκολ. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Κρατάμε στα θετικά και τη διάθεση που δείξαμε για δημιουργία», κατέληξε ο Μαρτίνς.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Σχεδόν βέβαιη η μεταγραφή Λεβαντόφσκι στην Μπαρτσελόνα μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: