Ο Νίκος Χριστοδουλίδης είδε ξανά την Ελένη Θεοχάρους: Η Αλληλεγγύη φαίνεται ότι θα υποστηρίξει τον πρώην υπουργό

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη, Ελένη Θεοχάρους με τον ανεξάρτητο υποψήφιο Νίκο Χριστοδουλίδη. Φωτογραφία από το επιτελείο του.




Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συναντήθηκε σήμερα με την πρόεδρο του Κινήματος «Αλληλεγγύη» Ελένη Θεοχάρους.

Ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι είχαν μια ειλικρινή και εποικοδομητική συζήτηση για το Κυπριακό «θέμα το οποίο απασχολεί όλους, λαμβάνοντας υπόψη και τις προσπάθειες της Τουρκίας να ενισχύσει τα τελελεσμένα της παράνομης κατοχής».

Ο κ. Χριστοδουλίδης είπε επίσης ότι συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης, σημειώνοντας ότι είναι γνωστή η κοινωνική ευαισθησία της κυρίας Θεοχάρους, κάτι που αναγνωρίζεται απο όλους.

«Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η συζήτηση που είχαμε ήταν πάρα πολύ βοηθητική και για την προετοιμασία του προγράμματος που ετοιμάζεται από τις ομάδες που βρίσκονται στο επιτελείο, ένα πρόγραμμα το οποίο βασίζεται στο διάλογο με την ευρύτερη κοινωνία».

Από την πλευρά της η κυρία Θεοχάρους ανέφερε ότι ανέλυσαν τις τρέχουσες εξελίξεις, καθώς και τη δυνατότητα στήριξης της υποψηφιότητας του κ. Χριστοδουλίδη, με την ολοκλήρωση και μελέτη του προγράμματός του, τονίζοντας ότι η «Αλληλεγγύη» δεν θα επιχειρήσει να το εμβολιάσει με δικές της θέσεις και απόψεις.

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι η Αλληλεγγύη θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Εξωτερικών.

Η αφήγηση μίας Ελληνίδας της Κύπρου που βιάστηκε από τους απογόνους του Αττίλα, τον μαύρο Ιούλη του ’74, είναι γροθιά στο στομάχι…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: