Ο κατοχικός ηγέτης υποδέχθηκε χωρίς ντροπή τη διοίκηση του στρατού του Αττίλα, στην κατεχόμενη Κύπρου

FILE PHOTO: Ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ με αξιωματικό του κατοχικού στρατού, στην κατεχόμενη Κύπρο. Φωτογραφία Ersin Tatar, @ErsinrTatar




Ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ αναφέρθηκε στην υπεράσπιση των δήθεν «δικαιωμάτων» της τουρκοκυπριακής κοινότητας στην γη, στην θάλασσα και στις αιθέρες της Κύπρου, με την υποστήριξη της Τουρκίας.

«Είναι σημαντικό να προστατεύσουμε τα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού “λαού” σε συνεργασία με την Τουρκική Δημοκρατία και να διασφαλίσουμε την ασφάλεια τόσο στον αέρα, όσο και στην ξηρά και τη θάλασσα», ανέφερε.

Ο κ. Τατάρ υποδέχθηκε την διοίκηση του κατοχικού στρατού με την ευκαιρία της επετείου ίδρυσης της ΤΜΤ και της κατάκτησης της Κύπρου από την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Αναφερόμενος στην προστασία των δικαιωμάτων του τουρκοκυπριακού «λαού», κατά την έκφρασή του, σε συνεργασία με την Τουρκική Δημοκρατία και τη διασφάλιση της ασφάλειας στον αέρα, τη στεριά και τη θάλασσα, ο κ. Τατάρ είπε ότι:

«Ο τουρκοκυπριακός “λαός” θα συνεχίσει την ύπαρξή του σε οικονομικό, πολιτικό και ασφαλιστικό επίπεδο με την υποστήριξη της Δημοκρατίας της Τουρκίας».

Εν τω μεταξύ, και ο παράνομος ψευτο-«πρωθυπουργός» Ουνάλ Ουστέλ υποδέχθηκε την διοίκηση του κατοχικού στρατού με αφορμή τις προαναφερόμενες επετείους.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: