Ο Αβέρωφ Νεοφύτου ξεκίνησε τις συγκεντρώσεις φίλων και υποστηρικτών του: Άρχισε από beach bar της Αγίας Νάπας

Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου με οπαδούς του στην Αγία Νάπα. Φωτογραφία Sigmalive




Από την Επαρχία Αμμοχώστου ξεκίνησαν χθες οι συγκεντρώσεις των Φίλων και Υποστηρικτών του προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά στις δημοσκοπήσεις, όπου παλεύει με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη για τη δεύτερη θέση. Οι οπαδοί του κόμματος που προεδρεύει, ιδιαίτερα οι νέοι, φαίνεται να ακολουθούν τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι το φθινόπωρο ίσως αποχωρήσει από την προεδρική κούρσα.

Στο Kaliva on the Beach στην Αγία Νάπα, ο κ. Νεοφύτου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητας του, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και παλμό.

Όπως αναφέρει το Sigmalive, ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε όσους εθελοντικά βοήθησαν για την επιτυχή εκδήλωση, ανέφερε πως:

«Εσείς οι νέοι και οι νέες είστε μπροστά και σε αυτήν τη μάχη. Ξέρουμε ότι ενώπιον μας υπάρχει ένα ναρκοπέδιο, νιώθουμε δυνατοί, νιώθουμε πως μπορούμε να αντεπεξέλθουμε, γιατί πάντα ξέρουμε να μετατρέπουμε τις μεγάλες προκλήσεις σε μεγάλες ευκαιρίες για τον τόπο μας. Είμαι σίγουρος, είμαι βέβαιος, πως και με την δική σας στήριξη ακόμα μια φορά θα βγάλουμε την Κύπρο μας ακόμα πιο δυνατή».

Οι συγκεντρώσεις των Φίλων και Υποστηρικτών συνεχίζονται την ερχόμενη Δευτέρα στη γενέτειρα του Αργάκα και την Τρίτη, στη Λάρνακα. Στις αρχές Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσουν οι συγκεντρώσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Συναυλία στη μνήμη του μεγάλου φιλάνθρωπου Νίκου Μούγιαρη: Ένας φλογερός Πατριώτης με όραμα.. Δεν ήταν άνθρωπος των τίτλων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: